Background Image


Marijke In’t Veld

Gepensioneerd fysiotherapeute en sinds november 2014 voorzitter BIZ van Winkelgebied De Kempenaer. “Sinds 2016 investeren de ondernemers uit ons winkelgebied via een Bedrijveninvesteringszone (BIZ). Iedere ondernemer levert een financiële bijdrage die wordt ingezet voor activiteiten in ons winkelgebied, zoals evenementen, feestverlichting en gebiedsmarketing. Mijn persoonlijke drijfveer is om de gezellige sfeer die ons winkelgebied kenmerkt te behouden!”

 

 

 

 

Frank van Alphen

Sinds 2012 eigenaar van G-Level op de Terweegweg 3D en in november 2014 toegetreden als bestuurslid van Winkelgebied De Kempenaer. Als bestuurslid ontfermt hij zich over de marketing en communicatie van ons winkelgebied: ”Er was ruimte om de bestaande marketingstrategie anders in te richten en verder te ontwikkelen en daar wilde ik graag instappen. Daarbij vind ik het zeer belangrijk dat alle bedrijven uit het winkelgebied met elkaar verbonden zijn en samen een sterk en onderscheidend winkelgebied vormen!”

 

 

 

 

Lucia Rijksen

Sinds 2010 eigenaresse van The Frog Fashion op De Kempenaerstraat 30 en in november 2014 toegetreden als bestuurslid van Winkelgebied De Kempenaer. “Ik heb ervoor gekozen om het bestuur in te gaan omdat ik het behoud van ons mooie winkelgebied ontzettend belangrijk vind. Ik vind dat iedere winkelier zijn steentje moet bijdragen om dit te kunnen realiseren. Daar zet ik me als bestuurslid graag voor in!”

 

 

 

 

Arnold Rooijmans

Sinds 2015 eigenaar van June. op De Kempenaerstraat 19 en in 2017 toegetreden als bestuurslid in Winkelgebied De Kempenaer. “Ons winkelgebied is een plek die ik koester. Daarom ben ik onlangs ook van Leiden naar Oegstgeest verhuisd, vlak achter mijn winkel. Waarom ik tot het bestuur ben toegetreden? Omdat ik vind dat als je dingen voor elkaar wilt krijgen, je niet voor je verantwoordelijkheden moet weg lopen. Mijn doel is om nóg meer een gezamenlijke visie te creëren en daarmee een winkelstraat waar niemand omheen kan!”

 

 

 

Liesbeth de Winkel

Trotse eigenaresse van Naturelle op de Kempenaerstraat 99 en in 2017 toegetreden als bestuurslid in Winkelgebied De Kempenaer. “Mijn grote passie is duurzame fashion en dit uit ik dan ook in mijn winkelconcept. Als bestuurslid vind het ik dan ook belangrijk om zoveel mogelijk betrokken te zijn met wat er in het winkelgebied speelt, welke duurzame keuzes er gemaakt kunnen worden en hoe de klanten hier het meest van kunnen profiteren.”

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email