top of page
straat-2_edited.png

Van der Horst Assurantiën - Verzekeringen, leningen & hypotheken
Bij Van der Horst Assurantiën is de klant altijd koning. Van auto- en reisverzekering tot zakelijke verzekeringen, leningen en hypotheken: bij Van der Horst hebben ze alles onder een dak, met één herkenbaar aanspreekpunt. Persoonlijk contact en eerlijk advies onder het genot van een lekker kopje koffie. Omdat ze met alle banken en bijna alle verzekeringsmaatschappijen samenwerken, kunnen ze goed beoordelen wat je nodig hebt én wat het beste bij je past. Bij Van der Horst krijg je nog de echte ouderwetse service, maar dan in een modern jasje.


Als klein meisje kantoortje spelen


Met een aktetas rondlopen, telefoontjes plegen en achter een bureau werken. Het was voor Davina van kleins af aan al het spel wat ze het liefste speelde. Na 10 jaar werkzaam te zijn in het onderwijs begint ze Davina samen met haar man Frits de eigen onderneming vanuit hun huis en daarna op de Rhijngeesterstraatweg. Een statig pand, met een grote voordeur: dat past echt bij een kantoor, dachten ze. Dat die uitstraling juist de drempel verhoogde voor mensen om binnen te wandelen, had ze even helemaal verkeerd ingeschat. Sinds 5 jaar zijn ze dan ook heel gelukkig in het “open” pand op de Geversstraat, die precies de transparantie uitstraalt, waar ze als bedrijf voor staan. Ook haar man Frits zit inmiddels volledig in het bedrijf na een succesvolle carrière als politieagent. Ze hebben allebei hun eigen krachten die ze zowel op werk als thuis goed weten te bundelen.


"Met een aktetas rondlopen, telefoontjes plegen en achter een bureau werken. Het was voor Davina van kleins af aan al het spel wat ze het liefste speelde. "

Hoe het allemaal is begonnen in de Kempenaer


De buurt en de straat zijn niet onbekend bij Frits en Davina. Naast dat zij er opgegroeid zijn, werkte Davina ook 20 jaar geleden al bij de Regiobank in de straat. Daar werkte ze samen met Ruud, die daar boven de bank zijn eigen onderneming had. Nadat hun wegen scheiden, kruisen ze elkaar jaren later weer om weer een fijne samenwerking aan te gaan, maar nu bij Frits en Davina op de zaak. Tegenwoordig zitten ze met een vast team van 4 en een stagiair op kantoor.


Het ijzer smeden als het heet is


Het leukste is als er iemand een ongeorganiseerde schoenendoos vol papieren op tafel zet en door de bomen het bos niet meer ziet. Het is een heerlijk gevoel om dan alles te orderen en netjes terug te kunnen schuiven met een passend advies. Ook als je huidige verzekeraar de juiste keuze is, zullen ze dat bij Van der Horst eerlijk zeggen. “Als je goed zit, zit je goed, dan stoken we ook niet in een goed huwelijk”.

“Als je goed zit, zit je goed, dan stoken we ook niet in een goed huwelijk”.

Regiobank


Waar de laatste jaren alle grote banken juist uit de dorpen en kleine steden verdwenen, weten klanten de weg naar de Regiobank steeds beter te vinden. De keuze om de Regiobank bij Van der Horst binnen te halen was simpel: de persoonlijke service past goed bij het bedrijf en Frits en Davina willen graag iets terug kunnen doen voor de buurt. In samenwerking met de Regiobank is er een laagdrempelige inloop voor alle vragen over geldzaken en er worden bijvoorbeeld hele gezellige bingoavonden voor ouderen georganiseerd. Ga maar voor info naar https://www.horstassurantien.nl/regiobank/


Van der Horst Assurantiën is van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 – 17:00 en op zaterdag alleen op afspraak. Ga voor meer info naar https://www.horstassurantien.nl of mail naar info@horstassurantien.nl


23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page