Background Image
De Kempenaerstraat
Bel ons 06-38257288
info@amantelingerie.nl

Amante: een splinternieuw fashionparadijs met een breed en aantrekkelijk aanbod lingerie, nacht- en badmode. Wij bieden hierin een ruime keuze voor iedere vrouw. Voor elke dag en voor ieder moment. De winkel kenmerkt zich door een moderne, gezellige, warme en bovenal luxe sfeer waar persoonlijke aandacht voorop staat met paskamers voor voldoende privacy en natuurlijk de juiste verlichting en spiegels. Wij helpen graag met het vinden van de perfecte maat, pasvorm, trends en looks. De exclusieve lingerie, nacht- en badmode die wij kiezen is er voor alle leeftijden: van sportief, jong, tot elegant en klassiek.

Wij zien u graag in onze winkel waar onder het genot van een kop koffie een juiste keuze kan worden gemaakt uit collecties van de mooiste merken.

Adres:

De Kempenaerstraat 77
2341 GJ Oegstgeest

Contactgegevens:

Telefoonnummer: 06-38257288

E-mailadres: info@amantelingerie.nl

Website: amantelingerie.nl

Telefoon Jacqueline: 06-40710127

Telefoon Bianca: 06-51191274

Openingstijden:

In verband met het corona virus hanteert Amante Lingerie aangepaste openingstijden: tot en met 1 juni 2020 zijn wij dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Wilt u privé shoppen of op andere tijden dan de openingstijden willen komen dan kunt u ons gerust Bianca of Jacqueline bellen voor een afspraak.

We zien u graag in onze winkel!

De Kempenaerstraat

Routebeschrijving
Facebook
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email