Background Image
Pauw De Kempenaerstraat 1B, Oegstgeest, Nederland
Bel ons 071-5190170
info@pauw.nl

Met een rijke geschiedenis en een constant streven naar vernieuwing heeft Pauw haar eigen unieke identiteit gecreëerd. De eigen Pauw Amsterdam collectie wordt met grote passie ontworpen door Madeleine Pauw, dochter van de oorspronkelijke oprichters. Daarnaast kun je bij Pauw terecht voor een unieke selectie van high-end designer merken als Dries van Noten, Marni en Vince en kleinere, creatieve labels als Alanui, Wandler en Odeeh.

Merken en Diensten :

Kenmerkend voor Pauw is de focus op persoonlijke service en het uitgebreide aanbod van luxueuze merken. De collectie is van internationale allure en heeft een tijdloze en vrouwelijke uitstraling; het aanbod varieert van iconische ontwerpen als de double face cashmere jas en de leren broek tot aan prachtige denim merken, opvallende sneakers, handgemaakte tassen en elegante accessoires. Merken als Pauw, Dries van Noten, Irié, Odeeh, Sophie D’Hoore, Aspesi, J Brand, Woolrich, Harris Warf London, Sartore, Golden Goose en Common Projects worden in de winkel in Oegstgeest verkocht.

Openingstijden :

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30 – 17:00
Woensdag 10:30 – 17:00
Donderdag 10:30 – 17:00
Vrijdag 10:30 – 17:00
Zaterdag 10:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Het liefst ontvangen wij klanten op afspraak, welke zij kunnen inplannen door direct contact op te nemen met onze collega’s in Oegstgeest of via onze service desk op +31 20 72 20 6 81.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn daarbij voor ons het allerbelangrijkste. Dit betekent dat wij de richtlijnen van de overheid en officiële gezondheidsorganisaties in acht nemen, extra hygiënische maatregelen en protocollen hanteren in onze winkels en nieuwe ontwikkelingen nauwkeurig volgen. We zullen maximaal één klant per keer ontvangen in onze winkel.

De Kempenaerstraat 1B, Oegstgeest, Nederland

Routebeschrijving
Facebook
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email