Background Image

Suzie’s & van Aken

Suzie's & van Aken Geversstraat 63A, Oegstgeest, Nederland
Bel ons 071-8893524
info@suziesenvanaken.nl

“Pure ingrediënten, vol van smaak, staan bij Suzie’s & Van Aken centraal. Als chef-kok en patissier werken wij met producten waar wij de herkomst van kennen. Smaakcombinaties worden met volle overgave en op ambachtelijke wijze voor u bereid. Geniet van een culinaire tocht vol verassingen en verhalen over misschien wel onze moestuin of toch die mooie fles wijn uit Rioja.. Geniet van de bevlogenheid van onze koks en proéf. Geen smaakpapil blijft onberoerd.”

Suzie ronde in 2014 een Master in de Kunstgeschiedenis af aan de Universiteit van Leiden. Toch werkte zij liever met haar handen en begon Suzie’s. Inmiddels twee jaar verder, heeft zij een patisserie opleiding afgerond en is de taartenleverancier van onder andere de Hortus Botanicus, Strandpaviljoen Willy Zuid, Sunset Boulevard en The Comedy, Brasserie Buitenhuis, De Poort van Leyden, Café De Gouwe, Strandpaviljoen SandCbar en Grand Café De Oude School in Warmond.

Tom is chef-kok en werkte in het verleden bij onder meer De Beukenhof, Restaurant Dartel, Restaurant de Knip, Visrestaurant KW106 en Restaurant In Den Doofpot. Als mede-eigenaar en chef-kok van Bistro Bree56 in Leiden, besloot Tom om zijn horizon te verbreden in Oegstgeest. Van Aken bedrijft een Franse keuken met Aziatische invloeden. Leuk om alvast te weten is dat de meeste groenten en kruiden zelf verbouwd zullen worden, in de moestuinen van Endegeest!

Wilt u een bestelling plaatsen of een tafel reserveren? Heeft u vragen over bepaalde mogelijkheden wat betreft glutenvrij gebak of een catering? U kunt ons te allen tijde bereiken via de contactgegevens op deze website.

“Cateringen, bruidstaarten, een klein feestje? Alles is mogelijk. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons prachtige restaurant aan de Geversstraat.”

Suzie’s & Tom van Aken

Merken en Diensten :
Restaurant

Openingstijden (keuken sluit 21:30) :

Maandag 11:30 – 21:30
Dinsdag 11:30 – 21:30
Woensdag 11:30 – 21:30
Donderdag 11:30 – 21:30
Vrijdag 11:30 – 21:30
Zaterdag 11:30 – 21:30
Zondag Geopend op aanvraag

Geversstraat 63A, Oegstgeest, Nederland

Routebeschrijving
Facebook
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email