top of page
straat-2_edited.png

G-Level en Van Alphen SchoenenFamiliebedrijven G-level en van Alphen streven ernaar om hun klanten met een glimlach de winkel uit te zien lopen. Sinds 1979 is de schoenenwinkel op de Kempenaer te vinden, waarna in 2013 de kledingwinkel is toegevoegd. Dit fantastische duo is gevestigd onder één dak en daarmee de perfecte combinatie voor wie van stijlvolle kleding en schoenen houdt.


De Kempenaerstraat is volgens de eigenaar van G-level, Frank van Alphen, een gezellige winkelstraat die zich onderscheidt door de velen zelfstandige ondernemers en speciaalzaken. De keuze voor de vestiging van de winkel was daarom niet lastig. Ondanks dat het een relatief kleine straat is heeft deze volgens Frank meer te bieden dan de eenheidsworst van ketens in de grote steden. G-Level en Van Alphen Schoenen onderscheiden zich doormiddel van een ruim aanbod, relaxte sfeer en ervaren medewerkers die zorgen voor een ongedwongen winkelervaring.


“Je moet aan iemand kunnen afzien welke maat hij of zij nodig heeft”

De winkels zijn echte familiebedrijven, zo heeft Frank de ondernemersdrive van huis uit meegekregen. Frank is in 2005 eerst begonnen met G-level op de Lange Voort, waarna hij in 2013 is verhuisd naar de Kempenaerstraat. Zo is de samenwerking met zijn vader André begonnen, dé schoenenexpert van Oegstgeest en eigenaar van Van Alphen Schoenen. Dhr. van Alphen werkt nog steeds met veel plezier fulltime in de winkel. Hij gaat nog even niet met pensioen! Dat is mede te danken aan het gezellige team, zij werken ook met groot plezier in de winkels. Klanten worden met open armen verwelkomd, het team geeft graag advies bij het maken van de juiste keuzes. De kundigheid van het team is de basis voor het succes van de winkels, “je moet aan iemand kunnen afzien welke maat hij of zij nodig heeft” aldus André. Het leukste aan werken in de winkels vindt Frank het contact met vaste klanten en het inkopen van nieuwe modetrends.


Met nieuwe inkopen zoals het merk YAYA-mode, maar ook oude vertrouwde merken als Gabor, die van Alphen al 40 jaar verkoopt blijven de winkels zich ontwikkelen. De winkels hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Zowel mannen als vrouwen waarderen de winkels en iedereen is welkom van maandag tot en met zaterdag. Piekmomenten zijn vaak vlak voor de kerst, maar in de zomer is het ondanks de vakanties ook lekker druk. De leukste dag om te werken vindt het personeel de zaterdag.


Naast een geweldige winkelervaring op de Kempenaer kunnen klanten uiteraard ook terecht op de online webshop. Of je nu opzoek bent naar een outfit of de juiste schoenen, je kan altijd rekenen op een persoonlijke benadering en kundig advies. Kom het zelf ervaren en laat je adviseren door het kundige en gezellige team!
24 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page