straat-2_edited.png

Mrs. Vintage – De Kempenaer


Iedereen herkent het wel: die prachtige items in je kast, ooit heel blij mee geweest maar in de praktijk draag je ’t nooit. Zo zonde! Mrs. Vintage geeft mooie miskopen een tweede leven!


Van “wat een zonde!” naar een tweede leven

Zo’n 15 jaar geleden begint het allemaal op het schoolplein van haar toen nog kleine kinderen. Al die mooie (merk) kleding die binnen no time te klein of uit de mode is, wat een zonde! Daar ontstaat het idee om vanuit huis kleding te verzamelen en op kinderkleding beursen te verkopen en later begint ze de bekende kinderkledingwinkel Cees & Cato, langs de weg.

Tweedehands kleding is een geweldig alternatief voor de vervuilende fast-fashion en veel kledingstukken verdienen een langere levensduur dan slechts een seizoen

Duurzaam shoppen

Kiezen voor tweedehandskleding is niet alleen goed voor je portemonnee, ook voor het milieu en het klimaat. Het is een geweldig alternatief voor de vervuilende fast-fashion en veel kledingstukken verdienen een langere levensduur dan een seizoen. Wist je bijvoorbeeld dat een kledingstuk gemiddeld maar 7 keer gedragen wordt? En wist je dat er voor het produceren van kleding heel veel water wordt gebruikt?


De mooiste merken, altijd in perfecte staat.

Geen tweedehandskleding fan? Bij Mrs. Vintage heb je het gevoel dat je in een gloednieuwe winkel loopt. Alle kleding wordt streng gecontroleerd en hoogstaande merken zoals zoals &OtherStories, Drykorn, Levi’s, Maison Scotch, Ralph Lauren, Michael Kors, Tommy Hilfiger zijn hier bekende namen.


Geweldig systeem voor de klant

Op het moment dat we er zijn, lijkt het nationale inbreng-dag te zijn, zegt Marilene. De ene na de ander komt binnen met een nieuwe lading kleren en een snuffelrondje door de zaak. Ieder kledingstuk wordt gecontroleerd, in het systeem gezet en gekoppeld aan een persoonlijke inlogcode. De klant kan vanuit huis en op ieder moment inloggen om de status van de verkoop te volgen én om zichzelf met succes eventueel tussentijds uit te laten betalen, want de winst wordt natuurlijk gedeeld. Wanneer de kleding binnen 6 tot 8 weken niet verkocht wordt, kan de klant de kleding weer op komen halen of achterlaten bij Mrs. Vintage. Een duurzaam systeem waar iedereen dus van mee kan genieten, inclusief moeder natuur!


Ga voor meer info naar https://www.facebook.com/Mrs.Vintage.Oegstgeest/


4 weergaven