top of page
straat-2_edited.png

Naturelle – Second Hand Clothing & LifestyleDe naam zegt het al: bij Naturelle vind je de mooiste tweedehands dameskleding in het hogere segment. Of naja, tweedehands… Naturelle noemt het ook wel ‘pre-loved’ kleding! Grote merken als Pauw, Samsoe Samsoe, Max Mara, American Vintage, Fred de La Bretoniere en Dante6 hangen hier in perfecte staat tegen vriendelijke prijzen in de rekken. Iedere dag wordt de collectie aangevuld, kritisch bekeken en op kwaliteit, kleur en materiaal geselecteerd door eigenaresse Liesbeth. Zij vertelt: “We vinden het belangrijk dat de kleding nog in een mooie staat is en weer een nieuw leven krijgt bij iemand anders. Van Chanel tot Zara, zolang het maar bij ons concept past!”


“Veel klanten verbazen zich over het feit dat onze kleding tweedehands is. Ze worden vaak positief verrast door de frisse sfeer, de lekkere geur in de winkel en de trendy merken en collecties. Dus ja, tweedehands - maar dan wel in een nieuw jasje!”.


Uniek assortiment

Naturelle staat bekend om haar frisse en ‘net-als-nieuw’-assortiment. Van de kleding en de sieraden tot aan tassen en chique interieur items: het is net alsof je je in een concept store begeeft met enkel nieuwe items. Er is echter één belangrijke regel voor Liesbeth: “Zolang de items maar pre-loved, duurzaam of fair trade zijn!” Liesbeth is daarom ook kritisch bij het innemen van de kleding die haar klanten inbrengen: “Door de jaren heen hebben we veel geleerd en een scherp oog ontwikkeld voor kwaliteit. En omdat ik er zelf iedere dag mee bezig ben, kent ik het assortiment goed en kan ik snel beoordelen of een item in de winkel past en of het item van deze tijd is.” Eigenaresse Liesbeth kent naast haar assortiment ook haar klanten goed, is eerlijk en denkt graag mee.


Liesbeth & ondernemerschap

Liesbeth kent haar weg inmiddels in de retailwereld. Van een antiekwinkel naar second hand damesmode: “De zoektocht naar kwalitatieve snuisterijen en de mooiste mode-items is eindeloos en verveelt nooit.” Vandaar dat zij haar voorliefde voor antiek nu ook nu nog steeds combineert in haar winkel Naturelle en je hier ook leuke brocante interieur accessoires kunt vinden!

Bij Naturelle hoef je je geen zorgen te maken over met lege handen naar huis gaan. Als je dan tóch twijfelt of er nog even over wilt nadenken, is Liesbeth daar eigenlijk groot voorstander van. Haar motto: “Bij twijfel, niet doen! Dan blijft kleding alleen maar weer achter in je kast hangen en krijgt dat mooie pre-loved item alsnog geen tweede leven!” Liesbeth adviseert haar klanten dan ook om bewust te winkelen en impulsaankopen liever te vermijden. Maar, met het leuke assortiment van Naturelle wordt ‘niet slagen’ wat ons betreft erg lastig…


Een prachtige winkel met binnentuin

Wat meteen opvalt bij binnenkomst bij Naturelle is de prachtige winkel en de ruime tuin met een gezellige tafel in het midden. Hier worden ’s zomers events georganiseerd over stijl advies, lingerie of sieraden. Het is tevens ook een ideale plek om manlief neer te zetten met een bakje koffie, wanneer je zelf even lekker de tijd wil nemen in de winkel.


Contact

Naturelle zit op Kempenaerstraat 99 en is op maandag van 12:30 – 17:30 uur geopend, dinsdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Bekijk www.naturelle-oegstgeest.nl voor meer info of loop gezellig binnen in deze geweldige schatkamer.85 weergaven

Comments