top of page
straat-2_edited.png

Pets Place Dierenwinkel


Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland met ruim 200 winkels en het grootste assortiment voeding, manden, drinkbakken, halsbanden en speeltjes voor honden, katten, vogels, vissen, paarden en zelfs leguanen. Als dierenliefhebber kun je hier alles vinden wat je nodig hebt. Ook voor specifieke vragen over gezondheidsklachten ben je bij Pets Place aan het juiste adres!


Geen levende dieren


Waar je voorheen voor een pup, konijn of vogel naar de lokale dierenwinkel ging, is dat nu niet meer “normaal”. Wanneer er te weinig vraag naar is, wordt het zielig voor de beestjes en daarom verkoopt deze locatie in de Kempenaerstraat geen levende dieren meer. Mocht je nog wel op zoek zijn, kunnen ze je uiteraard door verwijzen naar het juiste adres van een ander filiaal.


Werken bij Pet’s Place


We spreken Guusje. Guusje is nu 3 maanden werkzaam bij Pets Place en komt uit de buurt. Als klein meisje kwam ze 10 jaar geleden haar eerste en enige huisdier, een hamster, halen. Haar grote droom is een eigen Golden Retriever, maar dat kan pas als ze het huis uit is en er genoeg tijd en ruimte voor heeft.


De kneepjes van het vak leren


Via e-learning, video’s en kennistoetsen spijker je binnen no-time je vakkennis bij. Maar van alle vragen in de winkel leer je eigenlijk het meest, legt Guusje uit. Dagelijks komen huisdiereigenaren met de meest uiteenlopende vragen voor hun geliefde dierenkind. Van vragen over speeltjes, voeding tot medicatie: voor alle vragen kun je bij Pets Place terecht. En al heeft Guusje het antwoord niet, zijn er directe lijnen met een van de andere filialen. Hetzelfde geldt voor wanneer je naast een product grijpt: er is altijd wel een filiaal dat het wel in huis heeft.


Alleen maar dierenliefhebbers


Het allerleukste van in de winkel werken, is het klantencontact. Iedereen die binnenwandelt, houdt van dieren en maakt er maar wat graag een praatje over. Zoveel verschillende mensen met een gemeenschappelijke voorliefde voor dieren: dat klikt vaak meteen.


“Zoveel verschillende mensen met een gemeenschappelijke voorliefde voor dieren: dat klikt vaak meteen.”

Pets Place zit op Kempenaerstraat 25 is van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur geopend en op zaterdag tot 17:00 uur. Bekijk https://www.petsplace.nl voor meer info of loop binnen om het zelf te ervaren.


24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page