top of page
straat-2_edited.png

Studio Knap - Interieur Design, Styling & Treasures

Ben je op zoek naar de perfecte finishing touch voor je interieur of wil je inspiratie opdoen? Kom dan zeker langs en laat je inspireren in dit prachtige nieuwe pareltje op de Kempenaerstraat voor alles wat met interieur te maken heeft. Hier vind je de mooiste “schatten” om jezelf of een ander cadeau te doen en je kunt ook heerlijk neerploffen voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Kim helpt je graag met al je vragen en wensen wat betreft interieur, design & styling, ook op locatie.


Sfeerwinkel in de Kempenaer


De keuze om op de Kempenaerstraat te gaan zitten is heel bewust. Een drukke winkelstraat zou niet bij het concept van Studio Knap passen. Geen niet-geïnteresseerde binnenlopers, maar alleen klanten die binnenkomen met gerichte vragen of wensen. Vandaar ook geen grote showroom, maar een sfeervolle winkel met een persoonlijke touch.


Een neusje voor mooie spullen


Als artdirector heeft Kim al flink wat jaren in de visuele communicatiewereld achter de rug. Vanuit die functie rolde ze in het inrichten van huizen voor expats, het opzetten van interieur campagnes en bijvoorbeeld stands ontwerpen voor bedrijven. Tegenwoordig gaat ze zelf langs beurzen en haalt ze inspiratie uit alles om haar heen.


“Ik heb inmiddels wel een neusje ontwikkeld voor mooie spullen” zegt Kim lachend. Ze werkt dan ook alleen met de mooiste merken waar ze zelf helemaal achter staat, zoals DWC voor het behang, Terdex voor PVC, maar ook interieurmerken zoals Urban Nature Culture, Forestièr, Little Green en Mogg. Alles moet kloppen en goed zijn, tot aan het servies waar de heerlijke thee van Linda Loe in geserveerd wordt.


Loop dus binnen – of nog beter, maak een afspraak - voor al je zakelijke of persoonlijke interieur vragen. Of je nu het hele huis om wil gooien, voor kleuradvies komt of alleen vastloopt op accessoires; laat je inspireren bij Studio Knap!


Studio Knap is van elke dinsdag t/m vrijdag vanaf 09:30 - 17:30 geopend en op zaterdag van 09:30 – 17:00 uur. Bekijk https://www.instagram.com/studioknap_oegstgeest/ voor meer inspiratie of loop binnen om op Kempenaerstraat 23.

43 weergaven