top of page
straat-2_edited.png

Your.bodytec


Bij Your.bodytec draait alles om persoonlijke begeleiding en het optimaliseren van je training in minimale tijd. Elektronische spierstimulatie is de sleutel tot dit innovatieve concept. Gezondheid en welzijn komen in deze ultieme HEALTH.HUB op de Kempenaer samen. Ontdek hoe je jouw levensstijl naar een hoger niveau tilt.

 

Your.bodytec is opgericht door Pieter en Manon, een duo dat nauw samenwerkt om mensen te begeleiden in hun weg naar een gezonde levensstijl. De perfecte combinatie van sport en voeding is voor iedereen anders, daarom word je bij Your.bodytec individueel begeleid. Na succesvolle jaren in Noordwijk is deze ideale sport hub ook op de Kempenaer te vinden! Hier spreken we mede eigenaresse Sabine de Jong, en Orthomoleculair diëtist, hormoonspecialist en trainer, Roy Haasnoot.

 

Wat houdt deze ‘ideale’ sporttechniek nu eigenlijk in? Bodytec introduceert een cutting-edge trainingsmethode met elektronische spierstimulatie (EMS), die belooft in slechts 20 minuten, het equivalent van een drie uur durende sportschooltraining te bieden. Dit kun je één of twee keer in de week herhalen. Tijdens een sessie worden kleine elektronische impulsen direct naar de spieren gestuurd, waardoor ze samentrekken en ontspannen. Bovendien kan iedere spiergroep apart worden aangepakt waardoor het voor ieder lichaam geschikt is. Het resultaat? Een intensieve en effectieve training waarbij tot wel 90% van je spieren wordt geactiveerd, iets wat niet te bereiken is met traditionele oefeningen.

 

Naast bewegen heeft voeding ook een grote impact op je gezondheid en energielevel. Steeds vaker hebben mensen vage klachten, zoals hoofdpijn, hormonale schommelingen en maag-darmproblemen. Roy biedt een holistische benadering om de regie over de eigen gezondheid terug te nemen, Your Hormone Balance. Door middel van orthomoleculaire voedingsleer streeft hij naar het optimaliseren van vitamines, mineralen en vetzuren. Wat niet alleen de algehele gezondheid verbetert, maar ook klachten vermindert.

 

Your.bodytec is voor jong en oud. Met de krachtige EMS-sessies kunnen jongeren hun drukke schema's optimaliseren zonder concessies te doen aan gezondheid en conditie. De 20 minuten durende trainingen zijn niet alleen efficiënt, maar ook leuk en motiverend, waardoor sporten een integraal onderdeel wordt van de dagelijkse routine. Voor de meer ervaren generatie is EMS ook bijzonder geschikt, omdat het minimale impact op gewrichten heeft, terwijl het nog steeds zorgt voor een complete spieractivatie. Dat betekent fitter ouder worden en de dagelijkse dingen met meer gemak kunnen doen. Zo kan iedereen genieten van de voordelen van een actieve levensstijl.

 

Omdat een persoonlijke aanpak centraal staat, is er bewust gekozen voor een kleinschalige setting met maximaal twee à drie deelnemers per sessie. Deze intieme omgeving stelt de coaches van Your.bodytec in staat om zich volledig te richten op de individuele behoeften van elke deelnemer. De kleinschaligheid bevordert niet alleen een effectieve training, maar creëert ook een hechte community. Sabine en Roy vinden het persoonlijke contact dan ook een van de leukste aspecten van hun werk.

 

Je zult je direct thuis voelen, al zal de sportoutfit niet helemaal zijn wat je gewend bent; de trainers bij Your.bodytec stellen je direct op je gemak. Door de passie waarmee ze te werk gaan op het gebied van sporten en voeding is het een vertrouwde omgeving voor zowel beginners als ervaren sporters. Ervaar het zelf! Je bent altijd welkom voor een proefles.27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page