top of page
Jewels By Marthje

Jewels By Marthje

Art yourself
met Jewels by Marthje

Terweeweg 7, 2341 CL Oegstgeest, Nederland

06-53901354

Art yourself

met Jewels by Marthje

Ik maak oorbellen voor jou, zoals jij ze wilt, die bij jou passen en waarmee jij je kunt onderscheiden. Tijdloze ontwerpen, gemaakt van kwalitatief goede materialen, in mooie kleurcombinaties en uniek van stijl, waarmee ik mijn creativiteit uitdruk. Ieder ontwerp is net weer even anders en elk item staat daarmee voor exclusiviteit en originaliteit. Stuk voor stuk door mij persoonlijk en met veel zorg voor je gemaakt in Oegstgeest.

Jewels by Marthje zijn gemaakt van mooie kwaliteit edelstenen, zilver, goldfilled en 14krt goud. Eigentijdse ontwerpen met een klassieke twist. Sieraden die je kunt doorgeven aan de volgende generatie. Deze door mij zelf gemaakte collectie vul ik aan met Marthje’s Choice: pareltjes van sieraden waar mijn oog tijdens het reizen op valt. Bijzondere exemplaren die ik vaak ter plekke naar mijn ideeën laat maken.

Maak je keuze in de webshop, bezoek één van onze verkooppunten of kom langs in mijn winkel in Oegstgeest, waar je de grootste collectie oorbellen, armbanden, kettingen en ringen kunt bekijken.

Marthje

Categorieen

Home & living, Mode

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Op afspraak
Op afspraak
Op afspraak
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
Gesloten

bottom of page