top of page
NewDiet Care

NewDiet Care

Iedereen kan afvallen, kies de methode die bij je past!

De Kempenaerstraat 23A, 2341 GG Oegstgeest, Nederland

0713014803

Van licht overgewicht, tot obesitas, die paar kilo kwijt raken voor de vakantie of andere voedingsvragen: NewDiet Care geeft persoonlijk advies, een passende afslankmethode en persoonlijke begeleiding voor, tijdens én na het traject.

 

"I am not dieting, I am changing my lifestyle"

 

Team

Eigenaresse Bernadette helpt met NewDiet Care al 17 jaar klanten op een gezonde manier hun streefgewicht te behalen. Diëtist Loes is erbij gekomen in 2018 en doet dit met evenveel plezier. Bernadette: ''Ik ben er trots op dat zoveel mensen een gezond streefgewicht bereikt hebben en dat ook zo houden''. Het is persoonlijk en ieder traject verschilt, dat maakt het werk uitdagend en elke dag anders. Bernadette en Loes zorgen ervoor dat alle cliënten op de juiste manier en resultaat gericht begeleid worden naar de beste versie van zichzelf. Bij NewDiet Care kun je afvallen onder begeleiding met één van de methodes. Loes: ''Wij vinden het belangrijk dat je op een prettige, verantwoorde manier afvalt die bij jóu past. Daarna blijven wij je graag ondersteunen zodat je jouw streefgewicht behoudt.''

 

Verschillende afslank-methodes

1. PS. Food & Lifestyle - Een eiwitrijk, koolhydraatarm voedingspatroon afvallen in combinatie met maaltijdvervangers. Met ongeveer 6 eetmomenten per dag is dit dieet makkelijk vol te houden en je hebt keuze uit meer dan 100 verschillende producten, veel kant-en-klaar.

 

2. GOK (Grip op Koolhydraten) - Een bewezen, succesvolle methode waarbij je minder koolhydraten maar meer vet eet. Je gaat aan de slag met het boek en de waaier, en je doet zelf gezonde boodschappen in de supermarkt. Het grote verschil met keto en andere koolhydraatarme programma’s is het ‘koolhydratenuur’.

 

3. Slank & Vitaal – In 8 weken naar een slanker lichaam met veel energie door intensieve begeleiding op het gebied van beweging en voeding en onbeperkt toegang bij Azzurro Welness in Noordwijk.

 

4. New Figure – Een afslankmethode van gezond eten in combinatie met voedingssupplementen, inclusief een Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat die het afvaltraject ondersteunt. Met de New Figure methode heb je geen hongergevoel en wordt er geen spiermassa aangetast.

 

5. Dieetadvies op Maat - Er wordt een persoonlijk advies opgesteld op basis van het doel en de huidige eetgewoontes. En goed om te weten: dit traject wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

 

NewDiet Care is van maandag tot en met zaterdag geopend en ook in de avonduren. Bekijk https://www.newdietcare.nl voor meer informatie of loop binnen om het zelf te ervaren.

Categorieen

Medisch, Beauty

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

13:30 - 19:30 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00 09:30 - 12.30 Gesloten

bottom of page