top of page
Pauw Amsterdam

Pauw Amsterdam

Bij Pauw vind je een breed aanbod aan verschillende merken als Dries van Noten, Marni, Wandler en eigen label Pauw Amsterdam.

De Kempenaerstraat 41, 2341 GG Oegstgeest, Nederland

0715190825

Pauw is een multi-brand store met een unieke selectie van high-end mode labels zoals Dries van Noten, Golden Goose, Marni en Vince, en kleinere, creatieve merken als Alanui, Wandler en Joseph, naast de eigen Pauw Amsterdam collectie.

 

De collectie van Pauw Amsterdam bevat iconische ontwerpen, zoals de double face cashmere jas en de wollen double-breasted jas met gouden knopen. Ook vind je hier een uitgebreide selectie zachte knitwear, verfijnde basics en leren broeken, aangevuld met mooie denim merken, opvallende sneakers, handgeweven tassen en wollen jassen.

 

Kenmerkend voor Pauw is de focus op persoonlijke service en samengestelde luxe in elke winkel. Onze collectie luxe merken biedt een uitgebreide selectie voor zowel casual als specifieke gelegenheden zoals bruiloften en zakelijke afspraken. Stap binnen en ervaar de kwaliteit, persoonlijke service en het exclusieve aanbod van samengestelde luxe, of bezoek ons ​​op www.Pauw.com om de collectie te ontdekken.

Categorieen

Mode

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten
10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 17:30 Gesloten

bottom of page