top of page
TETTEROO HAARMODE

TETTEROO HAARMODE

TETTEROO HAARMODE Dames, Heren en Kinderkappers

De Kempenaerstraat 29, 2341 GG Oegstgeest, Nederland

0715171625

Kapper Tetteroo Haarmode is een moderne en actuele kapsalon voor dames, heren en kinderen. Al meer dan 50 jaar gevestigd in het gezelligste winkelcentrum van Oegstgeest.

Dames

Tetteroo Haarmode is een kapsalon met een moderne uitstraling. Hier werken we ons team in een ongedwongen sfeer. Door het volgen van cursussen en seminars zijn wij op de hoogte van de laatste haarmode, trends, kleur, styling en haarverzorging. Onze kleurspecialisten werken met L’Oréal Professionnel.

Heren

Een gezellige herenkapsalon voor alle leeftijden. Van netjes en behouden tot moderne en trendy mannen kapsels. Voor heren haarmode en een leuk gesprek. De koffie staat klaar.

kinderen

Kinderkapper Oegstgeest: In onze kapsalon is een speciaal ingerichte kinderkapsalon. tijdens het kinderknippen worden er tekenfilms gemaakt. Er is limonade en na het knippen kunnen de meisjes kiezen voor vlechtjes, staartjes en glittertjes. Voor de jongens is er gel en uitwasbare kleurspray. Natuurlijk is er voor ieder kind een lekkere traktatie. Voor de vaders en moeders schenken wij koffie en thee.

Categorieen

Beauty

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten
9:00 - 17:30
9:00 - 17:30
9:00 - 17:30
9:00 - 17:30
8:30 - 17:00 Gesloten

bottom of page