top of page

za 28 okt

|

Winkelgebied de Kempenaer

Halloween 2023

Zoek de muntjes & Laat je schminken

Halloween 2023
Halloween 2023

Tijd en locatie

28 okt 2023, 13:00 – 31 okt 2023, 16:00

Winkelgebied de Kempenaer, De Kempenaerstraat, 2341 Oegstgeest, Netherlands

Over het evenement

Zaterdag 28 oktober is het weer griezelen in Winkelgebied de Kempenaer.

Op het startpunt zal iedereen duidelijke instructies krijgen over wat hen te wachten staat. Het zal een spannend avontuur beloven te worden, want in het winkelgebied zullen zes spookjes verspreid zijn.

Deze spookjes zullen plezier brengen in plaats van angst. Bij elk van de zes spookjes zal er een leuke uitdaging zijn om te volbrengen. De opdrachten zullen variëren van het kraken van ingewikkelde rebussen tot het zingen van vrolijke liedjes. Als je de opdracht succesvol volbrengt, zul je als beloning een gekleurd muntje ontvangen. Het leuke aan deze muntjes is dat er zes verschillende kleuren worden gebruikt. Dit zal de zoektocht naar de spookjes extra boeiend maken.

Na een avontuurlijke speurtocht en het verzamelen van zes verschillende gekleurde muntjes, zullen de kinderen zich bij de schminktent kunnen verzamelen. Daar zal een heerlijke beloning op hen wachten: een zakje snoep! Het zal een geweldige manier zijn om de dag af te sluiten, en de kinderen zullen met een glimlach en vol trots naar huis gaan met hun snoepjes in de hand.

Deel dit evenement

bottom of page