top of page
straat-2_edited.png

June.
Stijvolle basics van hoge kwaliteit, exclusieve merken en de mooiste materialen; Arnold van June. doet het niet voor minder. Na jarenlang in de fashionbranche te hebben gewerkt, volgt hij sinds 7,5 jaar zijn eigen dromen in de Kempenaerstraat. Bij June. is het belangrijkste om de klanten echt blij te maken. Met persoonlijke aandacht, duurzame slow-fashion en goed advies kun je hier hele waardevolle aankopen doen, waar je nog heel lang plezier van zult hebben!


Persoonlijke aandacht


June. is een prachtige modewinkel die vooral gericht is op persoonlijke aandacht voor haar klanten. Het vaste team heeft veel kennis van de merken en haar klanten, zodat ze altijd iedereen een passend advies kan geven. Ze kijken mee met wat je zoekt, wat goed bij je past, maar ook wat misschien een leuk alternatief kan zijn; alles om je met een glimlach én een duurzame aankoop de deur uit te laten gaan.

“Met persoonlijke aandacht, duurzame slow-fashion en goed advies kun je hier hele waardevolle aankopen doen, waar je nog heel lang plezier van zult hebben!”

Mooie materialen & modieuze merken


June. werkt met modieuze merken zoals Ganni, Lala Berlin, Repeat, Closed, Jérôme Dreyfuss, Vanessa Bruno, Filippa K. en Pomandère. De kwaliteit van de materialen staat bij Arnold altijd bovenaan. Hij werkt al jaren met vaste merken, maar houdt altijd een scherp oog op wat er in de branche gebeurt. Als de stof mooi is, de kwaliteit hoog en de uitstraling eenvoudig maar luxe, kun je volgend seizoen zomaar een nieuw label in de rekken zien hangen. Ook werkt hij graag met designers van eigen bodem, waaronder Arma, Monique van Heist, Knit-ted en Charlotte Wooning.


Ook thuis de fashionman


Je werk niet mee naar huis nemen, wordt bij Arnold moeilijk met twee muses in huis. Vrouwlief en dochter krijgen de nieuwste trends natuurlijk als eerste te zien en menig outfit wordt door papa uitgezocht. Zelfs als Arnold zelf winkelt, vindt hij vaak wel een item waarvan hij denkt dat zijn vrouw het leuk zal vinden. Soms is het iets, wat ze zelf niet uit zou kiezen, maar wat uiteindelijk toch een lievelingsitem in de kast wordt. Ideaal toch, zo’n man?!June. is op maandag van 13:00 - 18:00 geopend, dinsdag t/m vrijdag vanaf 09:30 - 18:00 en zaterdag van 09:30 – 17:30. Bekijk https://www.june-oegstgeest.nl voor meer info of loop binnen om het zelf te ervaren.


37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page