top of page
straat-2_edited.png

Adorae Juweliers – Samen de juiste keus
Bij Adorae Juweliers ben je al sinds 2000 aan het juiste adres voor unieke en betekenisvolle sieraden die perfect bij jou passen, of perfect voor jou gemaakt worden. Daartoe hebben zij de juiste collectie, want zij zijn gespecialiseerd in verwisselbare sieraden van topmerken zoals bijvoorbeeld het stijlvolle Ehinger-Schwarz. Zij beschikken over de grootste collectie in de regio van de handgemaakte speelse levendige Trollbeads zilveren en gouden bedels met ieder een eigen verhaal en zó creëer je jouw eigen unieke sieraad. Neem een kijk op de website voor de overige merken die zij in de collectie hebben.


Trollbeads Premium Plus bij Adorae


Uit het hele land weten klanten Adorae te vinden voor de speciale Trollbeads sieraden. De handgemaakte sieraden van Trollbeads zijn van hoge kwaliteit sterling zilver, verguld en 18 kt. goud en ze bieden armbanden, kettingen, slotjes, kralen, hangers, ringen en oorbellen in allerlei soorten en maten aan. Je kunt eindeloos combineren en de sieraden gaan voor eeuwig mee. Wat Trollbeads zo uniek maakt, is dat alles met de hand gemaakt is, en er dus geen enkele kraal hetzelfde is!

Make-over van oude sieraden


Heb je nog oud goud liggen, maar draag je het niet meer? Zo zonde! Vaak heeft het nog emotionele waarde ook. Bij Adorae kunnen ze er een heel ander design van maken, helemaal naar jouw wensen. Die oude familiesieraden, kunnen weer tot een nieuw, eigentijds sieraad worden gemaakt. Kom langs in de winkel om je wensen bespreken en je zult merken dat echt 'bijna' alles mogelijk is!


Adorae Juweliers is van elke dinsdag t/m zaterdag vanaf 10:00 tot 17:00 uur geopend. Ga voor meer inspiratie naar https://adorae.nl of loop binnen op Geversstraat 47.
26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page