top of page
straat-2_edited.png

Alexander Juwelier – Atelier Een nieuw fonkelend juweel in winkelgebied De Kempenaer, maar al lange tijd een begrip in Oegstgeest; Alexander Juwelier & Atelier is dé plek voor jouw merkhorloges, juwelen, trouwringen en reparaties. Een vakkundig team staat voor je klaar om je te verwelkomen, of je nu jong bent of jong van geest!

 

De drijvende kracht achter het bedrijf is een vakman met jaren ervaring: Alexander zelf. Hij is opgegroeid in Oegstgeest en kent het winkelend publiek als geen ander. De verhuizing naar een ruimer pand op De Kempenaer was daarom een logische stap. Dat Alexander goudsmid is geworden noemt hij zelf een uit de hand gelopen hobby, bovendien trok een kantoorbaan hem niet. Hij is een gedreven ondernemer en zijn favoriete tijdverdrijf is het verkopen van horloges. “Het allermooiste van het werk is om iemand met een glimlach naar buiten te zien gaan.” Of je nu op zoek bent naar je eerste horloge of je collectie wilt uitbreiden, Alexander geeft graag advies. Let wel op… Want na een gesprek met Alexander is de kans groot dat je geïnspireerd bent om een volledig nieuwe verzameling te beginnen!

 

De collectie van de winkel bestaat uit merken als: Tissot, Hamilton, Frederique Constant, Ebel, Rado en Longines. Stuk voor stuk klassieke en innovatieve merken die naadloos op elkaar aansluiten. Daarnaast is het assortiment sieraden niet compleet zonder het eigen ‘Alexander brand’. Deze kan men beschrijven als klassiek met een vleugje modern. Zowel in de winkel als op de webshop vind je het uitgebreide assortiment in diverse prijsklassen. Daarnaast maakt het team ook sieraden op aanvraag, helemaal naar jouw wens.

 

Alexander blijft graag up to date wat betreft ontwikkelingen in de markt. Naast zijn werkzaamheden in de winkel geeft hij ook nog les in Schoonhoven. Zo inspireert hij de jonge generatie en blijft hij gelieerd aan de ontwikkelingen in het vakgebied. Ook in het assortiment is innovatie terug te vinden, klassiek wordt gecombineerd met trends. Zowel in de sieraden als horloges.

 

Het team van Alexander bestaat uit vijf gepassioneerde experts. De diversiteit van het winkelend publiek maakt het werk voor hen altijd verrassend. Ze zijn onderdeel van iemands geluksmoment, of het nu gaat om een eerste paar oorbelletjes of trouwringen. Bij Alexander Juwelier wordt elk moment speciaal. Van horloges, sieraden tot reparaties, bij Alexander vind je het allemaal. Het team staat altijd klaar om je te adviseren en te assisteren bij het vinden van het perfecte juweel of horloge voor elke gelegenheid. De winkel voegt een nieuw stukje glans toe aan het winkelgebied. Kom het zelf ervaren!
2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page