top of page
straat-2_edited.png

Amante Lingerie | Luxe lingerie, nacht- en badmode


Ken je dat verhaal van die twee vriendinnen die een mooie lingeriezaak miste in de Kempenaer en op een zwoele zomeravond in Ibiza besloten het zelf te gaan doen? Jacqueline en Bianca kennen elkaar via hun partners, die weer jarenlange golfvrienden zijn. Een van de heren was al gevestigd in de Kempenaerstraat en het winkelpand kwam leeg te staan. Terwijl de dames op vakantie zijn, fantaseren ze over hoe leuk het zou zijn als er een mooie lingeriewinkel zou komen. “Waarom doen we het zelf niet?”


Terwijl de dames op vakantie zijn, fantaseren ze over hoe leuk het zou zijn als er een mooie lingeriewinkel zou komen. “Waarom doen we het zelf niet?” en de rest is geschiedenis.

Assortiment - Luxe lingerie, nacht- en badmode


Het brede assortiment is divers, zeer uitgebreid en heel verleidelijk. De mooiste stoffen als kant of glanzend zijde in fraaie, eigentijdse kleuren spelen de hoofdrol. Een behaaglijk gevoel, luxe, jezelf verwennen met iets nieuws en je op en top vrouw voelen. Dat is wat ze je willen laten ervaren bij Amante.


Het ultieme doel


“Een vrouw zich op-en-top vrouw laten voelen door de juiste lingerie waardoor vrouwelijke vormen het mooiste tot hun recht komen. En laten zien dat maatwerk zal zorgen voor meer zelfvertrouwen van de draagster van onze lingerie, nacht- en badmode. Oftewel aantrekkelijk, bemind en bovenal lekker in je vel zitten”


Een vrouw zich op-en-top vrouw laten voelen door de juiste lingerie waardoor vrouwelijke vormen het mooiste tot hun recht komen

Privacy, deskundigheid en persoonlijk advies


Privacy, deskundigheid en persoonlijk advies staan centraal bij Amante. Daar is bij de inrichting van de zaak ook heel goed over nagedacht. Het licht in de paskamer is zacht, de pashokjes zijn lekker ruim en de ruimte is zo ingedeeld, dat privacy gegarandeerd is. Op rechts loop je door naar de pashokjes, en op links kunnen de partners zich ondertussen vermaken aan de koffietafel. Ideaal toch?Amante is van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Bekijkhttps://www.amantelingerie.nl/ voor meer info of loop binnen om het zelf te ervaren.
56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page