top of page
straat-2_edited.png

Apotheek Linnaeus Sinds 1970 is Apotheek Linnaeus gevestigd aan de Kempenaerstraat. De apotheek is een echte dorpsapotheek waarbij het contact laagdrempelig en klantvriendelijk is.


Het apotheekteam bestaat uit twee apothekers, tien assistenten en een bezorger. Zes dagen per week is de apotheek geopend om haar cliënten van medicatie en informatie te voorzien. De apotheek onderhoudt nauwe banden met alle artsen in Oegstgeest en Leiden om gezamenlijk te zorgen voor de beste behandeling.


Dagelijks controleert het apotheekteam alle medicatie om te zien of deze gecombineerd mag worden met eventuele andere medicatie en er zeker van te zijn dat deze in de juiste dosering wordt ingenomen. Verder is het apotheekteam dagelijks bezig oplossingen te zoeken voor alle geneesmiddelentekorten.


Als cliënten vragen hebben over hun medicatie kunnen zij een gesprek inplannen met een van onze apothekers. In deze gesprekken wordt op basis van kennis en ervaring uitleg gegeven en een oplossing gezocht voor eventuele problemen. Cliënten die vijf of meer geneesmiddelen gebruiken hebben jaarlijks een medicatiegesprek. Tijdens deze gesprekken wordt alle medicatie doorgnomen en worden eventuele bijwerkingen besproken. Indien nodig wordt vervolgens in overleg met de huisarts gezocht naar een passende oplossing voor elke cliënt. Deze gesprekken worden altijd als zeer positief ervaren.


Vijf dagen per week bezorgt onze bezorger 40 tot 70 pakketten per dag. Door weer en wind worden deze pakketten bij onze cliënten thuisbezorgd. Geduldig en secuur werk.


Kortom: bij Apotheek Linnaeus is iedereen welkom en verzekerd van toegankelijke en persoonlijke zorg, waarbij veiligheid en klantvriendelijkheid centraal staan.15 weergaven

Comments