top of page
straat-2_edited.png

Beauty-X | Huidverzorging, geuren en make-up


Beauty X is een prachtige, beautywinkel voor iedereen die geïnteresseerd is in make-up, huidverzorging en geuren. Zowel op het gebied van hoe de merken gepresenteerd worden in de winkel, als de manier waarop klanten hier ontvangen en geholpen worden, is de service excellent te noemen.

Specialisten en exclusieve merken

De specialisten achter Beauty-X zijn altijd op de hoogte van alle trends en reizen de hele wereld over voor de coolste cultmerken en de nieuwe – nog te ontdekken – merken. Merken waar ze exclusief mee werken en trots op zijn, zijn onder andere La Prairie, Sisley en La Mer. Bekijk alle exclusieve merken hier: https://www.beauty-x.nl/exclusievemerken

Kennis en vertrouwen

Naast de hoogst mogelijke service, bezitten de medewerkers ook een hoge productkennis en enorm veel enthousiasme. Interne trainingen en workshops dragen bij om de juiste beauty match bij de juiste klant te vinden. Er is daardoor veel vertrouwen en loyaliteit onder het personeel én de vaak terugkerende klanten. De meeste werknemers van Beauty-X zijn dan ook al jaren werkzaam bij het bedrijf en met zo’n warm bad snappen we wel waarom.

“De mate van gastvrijheid is hier zo hoog dat je bijna zou gaan zitten en een heerlijke bak koffie wil bestellen.”

Hoogstaande service

De mate van gastvrijheid is hier zo hoog dat je bijna zou gaan zitten en een heerlijke bak koffie wil bestellen. Klanten komen vanuit het hele land, om geholpen te worden door hun favoriete winkelmedewerkster. Zelfs een maandelijkse rit van Zeeland naar Oegstgeest en weer terug, is voor sommige vaste klanten de moeite waard. En zoek je een bepaald product maar is deze niet meer voorradig in de winkel? Dan zorgt Beauty-X er persoonlijk voor dat het product de volgende dag thuis geleverd wordt. Is dat service of is dat service?


Beauty-X is van maandag tot en met zaterdag geopend en de klantenservice is elke doordeweekse dag te bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur. Bekijk https://www.beauty-x.nl voor meer info of loop binnen om het zelf te ervaren.


18 weergaven

Comments