top of page
straat-2_edited.png

Bike Totaal Van Hulst – Ultiem fietsplezier door optimale service, kwaliteit en vakmanschap

Heb je het nieuwe pand van Bike Totaal Van Hulst al gezien? Loop binnen in een enorme fiets-schatkamer in het oude ABN-gebouw aan de Geversstraat. Van de bank zelf zie je na een enorme verbouwing niet veel meer terug, het enige wat nog over is de oude bankkluis. Maar maak je geen zorgen, daar valt niks meer te halen want deze is nu omgebouwd tot een gezellige kantine voor het personeel!Bij Bike Totaal Van Hulst krijg je de beste service doordat het hele team all round gespecialiseerd is. Ze werken werkelijk met alles wat met fietsen te maken heeft, of je nu komt voor een bel of een tas, een reparatie of verzekering, hier kun je met al je fietswensen terecht. Het is ook niet voor niets dat ze zijn uitgeroepen tot beste winkelketen 2022/2023.


De veranderende fietsbranche in Nederland


Naast de topservice achter de desk en de handige harry’s in de werkruimte, wordt ook iedereen op de hoogte gehouden van alle technische en commerciële ontwikkelingen in de branche. De fietsenmarkt is de laatste jaren bijvoorbeeld flink op zijn kop gezet door de opkomst van bakfietsen en elektrische fietsen! En dat betekent dat ze als fietsenmaker niet alleen meer een hamer en een paar schroevendraaiers nodig hebben, maar ook flink wat technische vaardigheden moeten bezitten. Want met de komst van deze nieuwe fietsen, zijn er ook nieuwe uitdagingen ontstaan.


Van fietsenmaker tot technici


Ze zijn niet alleen fietsenmakers, maar ook technici geworden. Dus ze blijven continu verdiepen in de nieuwste technologieën om jou de beste service te kunnen bieden. En dat is precies waar ze als team bij Bike Totaal zo van genieten: we hebben niet alleen een passie voor fietsen, maar ook voor techniek en service en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Dus kom vooral bij ons langs en ontdek onze skills als technisch expert én fietsenmaker!


Inmiddels is het team flink gegroeid en bestaat uit maar liefst 26 geweldige mensen, die zich iedere dag weer inzetten om het beste fietsbedrijf in de regio te zijn en om deze titel te behouden. Klanttevredenheid is hier van onschatbare waarde en ze blijven elke dag scherp om deze te blijven verbeteren.


Bike Totaal Van Hulst is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 en op zaterdag tot 17:00 uur. Ga naar www.biketotaal.nl voor meer informatie19 weergaven

Comentarios