top of page
straat-2_edited.png

Bink & Blink – De Kempenaer


Bink & Blink is een zeer uitgebreide baby- en kinderkledingwinkel en inmiddels ook een goed gevulde online webwinkel met vele bekende merken. Met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding, het gevarieerde aanbod én de service kun je hier voor iedere smaak (en ieder kind) terecht.


Ruim assortiment met vertrouwde en nieuwe merken

In de rijkelijk gevulde en gevarieerde winkel vind je grote merken zoals Like Flow, Mayoral, Retour, Feetje, Jubel, Sturdy en nog veel meer. Een ding is zeker: voor ieder stijltje kun je hier terecht. De goede service en het grote assortiment is hier de kracht van de terugkerende klanten. En of babywinkels nog rendabel zijn met het inmiddels immens grote aanbod webshops? Zeker wel: klanten willen uiteindelijk toch voelen en zien wat ze die kleine gaan aantrekken.

“Een van de leukste momenten is wanneer opa’s en oma’s binnenlopen met hun kleinkinderen. Zo kun je meteen zien hoe de kleding staat en kunnen de kinderen zelf iets leuks uit te zoeken.”

Van Rhenen naar de Kempenaer

Bink & Blink is ooit aan huis begonnen in Rhenen. Van kleine partijen opkopen, naar een winkeltje aan huis, tot uiteindelijk in 1999 naar een vaste winkel in de Kempenaerstraat. Ook hier blijkt de Kempenaer lange termijn relatie materiaal: een tussentijdse verhuizing ging namelijk niet verder dan verderop in de straat. Met de nieuwe locatie, midden in de straat, is er meer aanloop en reuring in de winkel. Een keuze waar ze nog steeds erg blij mee zijn bij Bink & Blink.

Altijd ruimte voor verbetering

Omdat Bink & Blink goede service en tevreden klanten erg belangrijk vindt, staan ze altijd open voor feedback. Met een open vraag aan alle klanten wordt er met een kritisch oog gekeken naar- en constant gewerkt aan het verbeteren van het assortiment, de service en de webshop. Bekijk voor alle merken en het hele aanbod alvast op https://www.binkenblink.nlof loop gezellig binnen in de winkel op de Kempenaerstraat.


22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page