top of page
straat-2_edited.png

Body Mechanics “Train in your flow”Bij Body Mechanics, een high-end personal training studio, train je op een hele persoonlijke en gerichte manier “Als jij een doel hebt, gaan we dat halen” is het motto. Peter, een fysiotherapeut met 17 jaar ervaring in het vak en een opleiding in bewegingswetenschap, heeft zich sinds begin dit jaar gevestigd in de Kempenaerstraat.


Nieuwe sportstudio in de straat


Peter had het pand in de Kempenaerstraat al een tijdje op het oog. Hij zag het al helemaal voor zich, maar helaas zat er een winkelbestemming op het pand. Na lang wikken, wegen en wachten was het vorig jaar oktober toch raak: hij mocht verbouwen en afgelopen februari kon hij zijn droom beginnen met de tien vaste klanten die hij al trainde.


Echte personal training


Bij Body Mechanics train je alleen 1 op 1 of in kleine groepjes van maximaal zes personen, zodat Peter genoeg oog kan hebben voor iedere klant. “Ieder lichaam is anders, dus iedere aanpak is anders.” Hij is vastbesloten om het doel van zijn klanten te behalen en benadrukt dat dit geen tijdelijke training of crashdieet is. Het is belangrijk dat klanten hun hele levensstijl omgooien voor het gewenste en een duurzaam resultaat. Klanten willen verandering, hij geeft verandering.


Kwaliteits Keurmerk voor Personal Trainers


Peter is in de tussentijd ook bezig met het strijden voor een kwaliteitskeurmerk voor personal trainers, omdat hij het oneens is met mensen die zich te snel als "coach" kunnen verkopen. Amateuristische sportstudio’s en personal trainers zorgen voor een slechte reputatie voor de hele branche, vindt Peter. Zijn uiteindelijke doel is het personal training keurmerk en zelf nog twee sportstudio’s van hoge kwaliteit te openen.


Je kunt bij Body Mechanics binnenlopen voor vragen op maandag en woensdag tussen 10:00 en 11:00 uur. Voor andere dagen of tijden kun je een afspraak maken via info@bodymechanics.nl of stuur een appje naar 0625393022. Ga voor meer informatie naar https://bodymechanics.nl


20 weergaven