top of page
straat-2_edited.png

Chef de Cabine – Hair, Skin & Parfume📍 Chef de Cabine: niet zomaar een kapper, maar een allround beauty zaak met louter top stylisten die niet alleen je haar in top staat kunnen brengen, maar je ook kunnen adviseren over styling, make-up en skin care. Met uitsluitend hoogwaardige merken en lifestyle producten heb je hier echt te maken met de crème de la crème voor uiterlijke verzorging, waar de koffie versgemalen is en de wijn koud staat.


Op de Kempenaer


Zo’n 12 jaar geleden strijkt eigenaar Alexander neer op de Kempenaer om dames en heren in het hogere segment van prachtig haar te voorzien. Na jaren ervaring in de mode en styling-wereld werd het tijd voor een eigen droom: “Iedereen die een goede verzorging belangrijk vindt en aandacht besteedt aan een representatief voorkomen, kan hier terecht” Of je nu komt voor een nieuw kapsel of deskundig advies over make up- of verzorgingsproducten: Chef de Cabine biedt een totaalplaatje!


Assortiment


Naast knippen, verven en stylen op hoog niveau worden hier louter lifestyle- en verzorgingsproducten verkocht van exclusieve merken zoals Kevin Murphy, Omniblonde, The Grey, Chabaud, Ormonde Jayne, Marie Stella Maris, Statement Grooming Goods, Marc Inbane, A Lab On Fire en heerlijke parfums van Bond No.9. Alexander geeft tegenwoordig ook graag advies over geuren “Zo blijf je jezelf uitdagen”.


Naam Chef de Cabine

Chef de Cabine is de officiële functiebenaming voor de persoon die bijvoorbeeld een complete fotoshoot of modeshow leidt. Waar Alexander voorheen veel van dit soort klussen “chefte” werd hij al vaak Chef de Cabine genoemd door het team. Toen er een naam moest komen voor de salon, hoefde hij hier niet lang over na te denken.


Terug naar Noordwijk


Alexander komt zelf oorspronkelijk uit Noordwijk en na 12 jaar Oegstgeest is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het team in de Kempenaer staat als een huis en de tijd is rijp om het stokje (half) over te geven. Tegenwoordig verdeelt Alexander zijn tijd en talent tussen Oegstgeest en Noordwijk, zodat het personeel zich nog meer kan ontwikkelen en er nog meer klanten blij de deur uit kunnen lopen. De tweede vestiging van Chef de Cabine is in de Kerkstraat in Noordwijk.

Openingstijden & contact

Chef De Cabine zit op de Kempenaerstraat 43 en is op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 18:00 uur geopend. En op zaterdag van 9:00 – 16:00 uur. Mailen kan oegstgeest@chefdecabine.nl of ga voor meer inspiratie en de webshop naar www.chefdecabine.nl
50 weergaven

Comments