top of page
straat-2_edited.png

De Flierefluiter – De Kempenaer


Heb je een origineel cadeau nodig of ben je op zoek naar de mooiste handgemaakte lampenkappen, verlichting, lederwaren of woondecoratie? Dan ben je bij de Flierefluiter aan het juiste adres!


Al 28 jaar een begrip in de streek

Al 28 jaar lang weet menig Oegstgeestenaar zijn weg naar de uitgebreide speciaalzaak te vinden. Waar het ooit begon aan de Geversstraat (in het pand van de huidige ijssalon) werd de ruimte zo klein dat de Flierefluiters zelf nog amper naar het toilet konden komen. De overvolle zaak barstte letterlijk uit zijn voegen en het werd tijd voor een nieuwe locatie op de Kempenaerstraat. En nog vele jaren later, net voordat Corona om de hoek kwam kijken, zijn ze wederom verhuisd naar een groter pand in dezelfde straat “en nu om nooit meer te vertrekken” aldus Wenda, de eigenaresse

Als je te lang kijkt, heb je vanzelf het gevoel dat je een lampenkap nodig hebt in je leven.”

Van moeder naar dochter

Als jongedame stond Wenda al met haar moeder in de zaak. En zelfs op de inmiddels 86-jarige leeftijd, kan de moeder van Wenda het ondernemen nog maar moeilijk loslaten. Wegens ziekte is daadwerkelijk in de zaak staan niet meer mogelijk, maar dat weerhoudt haar er niet van om nog meerdere malen per dag in te bellen of alles wel goed gaat. Ondernemen zit hier duidelijk in het bloed en de jarenlange samenwerking tussen moeder en dochter is sterk en aandoenlijk te noemen. Zelfs na het werk, is Wenda de volledige mantelzorger van haar moeder: “Het is het minste en mooiste wat je kunt doen, na alles wat zij voor mij heeft gedaan”.

“Vroeger kwamen moeders met hun kindjes aan de hand binnenlopen en inmiddels komen die kindjes jaren later terug om hun eigen huis in te richten. Klanten komen hier generaties lang terug en dat is fantastisch om te zien.”

Exclusieve Lampenkappen

Vanuit het hele land weten de klanten de Flierefluiter te vinden voor de verlichting en de speciale handgemaakte lampenkappen. Het ruime aanbod in allerlei soorten, kleuren en maten is indrukwekkend en verleidelijk. Als je te lang kijkt, heb je vanzelf het gevoel dat je een lampenkap nodig hebt in je leven. Naast de lampenkappen, vind je hier speciale cadeau merken zoals: Cadeaux, Umbra, Mille Fiori, ReisenthalLederwaren, Castelijn en Berens, De Rooy, Sandetextiel, Claire en Eef en Plaids. Dus ben je op zoek naar een uniek cadeau, wooninspiratie of die speciale lampenkap? Bij de Flierefluiter helpen ze je met liefde verder!


De Flierefluiter is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Meer info op https://www.deflierefluiter.com


84 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page