top of page
straat-2_edited.png

Hotel-Restaurant Villa BeukenhofVilla Beukenhof is een prachtige verborgen villa gelegen in winkelgebied de Kempenaer. Het landhuis is echt een waar plaatje en wordt gebruikt als hotel, restaurant en vergader/event ruimte. De omliggende tuin is een populaire bestemming voor liefhebbers van geschiedenis, architectuur en natuurlijk fantastisch eten en mooie wijnen.


Luxe Landhuis Hotel


Ervaar een unieke combinatie van klassiek en kleurrijk design in het hotel van Villa Beukenhof. Het hotel heeft vijf suites, ieder hun eigen stijl en inrichting. Zo is de ene suite helemaal geïnspireerd door Parijs en de ander door New York. Elke kamer is uitgerust met een espressomachine, moderne audio- en tv-apparatuur, films en muziek, telefoon en Wi-Fi. De grotere suites hebben zelfs een infrarood sauna. Bekijk hier alle suites.


Restaurant de Beukenhof & Jeff’s Bistro


Binnen Villa Beukenhof kun je terecht bij maar liefst twee etablissementen. Aan de ene kant heb je het sfeervolle restaurant van de Villa waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Ook kun je hier een traditionele “Franse Tafel” reserveren, waar je op een Bourgondische manier in de watten wordt gelegd. De kaart is Frans geïnspireerd met een Mediterrane en Aziatische touch. Aan de andere kant bij Jeff’s Bistro kun je genieten van het 3-gangen keuzemenu voor maar €37,50. Bekijk hier hele keuzemenu.


Romantische trouw- en evenement locatie


“Je trouwt niet zomaar iemand, dus ook niet zomaar ergens.” luidt het motto van Villa Beukenhof. De schitterende locatie en de prachtige binnentuin maken deze plek uitermate geschikt voor de mooiste dag van je leven. En helemaal handig: je kunt na afloop ook direct door naar de romantische bruidssuite, die voorzien is van kingsize boudoir bed, bubbelbad én sauna.


Geschiedenis de Beukenhof


De eerste vermelding van een herberg in Oegstgeest dateert uit 1355. De herberg, werd 'De Voskuyl', genoemd, door de vele vossen die in de omgeving werden gevangen. Later, in 1517, werd de herberg verwoest en herbouwd en zo werd De Beukenhof geboren. De naam werd bedacht vanwege de drie eeuwen oude beuk die op het terrein stond. Vele honderden jaren later in 1926 namen Leo van der Putten en Brik het stokje over, om er een theeschenkerij van te maken met een prachtige aangelegde tuin, geïnspireerd door Engelse traditionele tuinen. Van der Putten ontwierp een wandeltuin en samen met Brik begon hij planten te verkopen en thee te serveren aan adellijke families die op weg waren naar de stad of de zee. In 1948 werd de theeschenkerij omgevormd tot Villa Beukenhof, zoals we die vandaag de dag kennen.


Kijk voor meer informatie op https://villa-beukenhof.nl/
26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page