top of page
straat-2_edited.png

In Huis Bij FrankaBij binnenkomst bevliegt je een hebberig gevoel door de mooiste kleuren, te gekke structuren, unieke behangprints en een groot aanbod servies. Merken zoals Designers Guild voor stoffen, Arte behang, de unieke en populaire glazen lampen van By Eve en het grote assortiment servies van HK-living doet de gemiddelde huiseigenaar direct twijfelen over zijn eigen inrichting. Met 30 jaar ervaring en veel mensenkennis, helpt Franka je graag bij het inrichten van je huis en de zoektocht naar wat het beste bij jou past.


Persoonlijk advies uit het hart


Persoonlijke aandacht is belangrijker dan ooit. Zeker als het gaat om je huis. Wie ben jij en wat past bij jou? Persoonlijker dan je eigen huis gaat het natuurlijk niet worden. Het is voelen op alle vlakken, daarom neemt Franka ruim de tijd en denkt ze met je mee. Voor een interieurplan komt ze graag op locatie, “hoe gebruik je je huis?” is dan een van de eerst gestelde vragen. Leef je met het gezin vooral in de keuken of ploffen jullie iedere avond lekker met z’n allen op de bank? Een cruciaal-uitgangspunt om de leefruimtes helemaal naar persoonlijke wens in te richten.


"Franka werkt al jaren met vaste merken en ambachtsmensen, zoals behangers, schilders, stoffeerders en ateliers. Alles kan helemaal naar jouw wensen gemaakt worden."

Van moodboards naar maatwerk


Na goed overleg en een duidelijk beeld, gaat Franka aan de slag met moodboards, om haar idee echt tastbaar in beeld te brengen voor de klant. Je ziet en voelt de verschillende stofjes, structuren en hoe het geheel samenvalt. Franka werkt al jaren met vaste merken en ambachtsmensen, zoals behangers, schilders, stoffeerders en ateliers. Alles kan helemaal naar jouw wensen gemaakt worden.Webshop en communicatie


Zonder gehinderd te zijn door enige kennis, draait Franka niet snel haar hand ergens voor om: toen in de coronatijd alleen nog online gewinkeld mocht worden, zorgde ze er eigenhandig voor dat de webshop een enorme boost kreeg. Een andere manier van winkelen en benaderen van de markt. “Je moet jezelf ten slotte blijven ontwikkelen”. Het persoonlijke contact blijft hierin overigens onveranderd: iedere webshop-order krijg een persoonlijk berichtje in de verpakking en ook als er een wijziging is in bijvoorbeeld de bezorgtijd, zal je dit persoonlijk van haar horen. Ze gaat niet mee in de onlineshoptrends van - vandaag bestellen, morgen in huis – want daar staat haar kwaliteit boven. Hier krijg je nog echt de tijd én de moeite die een duurzaam resultaat behoeft.

"Vandaag bestellen, morgen in huis?" Daar staat haar kwaliteit boven. Hier krijg je nog echt de tijd én de moeite die een duurzaam resultaat behoeft.

Openingstijden & contact


In Huis bij Franka zit op de Terweeweg 7A en is op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 – 17:00 uur geopend. Andere dagen alleen op afspraak en een afspraak kan ook bij je thuis worden gemaakt. Mailen kan naar franka@in-huis.nl of ga naar www.in-huis.nl voor de webshop en inspiratie.
71 weergaven

Comentarios