top of page
straat-2_edited.png

Interieurwinkel ’t Binnenhuys
Met een ruim aanbod aan vloeren, tapijten, gordijnen en verf krijg je bij 't Binnenhuys altijd persoonlijk advies op maat. Een echt familiebedrijf waar ze de klant bij naam kennen en van a tot z met je mee denken. En gaat er iets kapot of is het toch niet helemaal naar wens? Dan komen ze persoonlijk langs om het voor je te fixen. Dat noemen we super service!


Persoonlijk Interieur Advies


Sinds 2000 is ’t Binnenhuys niet meer uit het Kempenaer straatbeeld weg te denken. Ooit begonnen als meubelstoffeerder, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, waar alle facetten van de verkoop in eigen beheer zijn. Van vrijblijvend en persoonlijk advies tot de daadwerkelijke plaatsing en nazorg: bij 't Binnenhuys ben je aan het juiste adres!


Van vrijblijvend en persoonlijk advies tot de daadwerkelijke plaatsing en nazorg: bij 't Binnenhuys ben je aan het juiste adres!

Ruim assortiment


Heb je een leuk behangetje nodig, gordijnen op maat, een nieuwe vloer of een specifieke kleur verf? ’t Binnenhuys heeft een heel groot assortiment raambekleding, harde- en zachte vloeren, karpetten op maat en allerlei soorten gordijnen. Van de gewenste kleur verf mengen tot het vakkundig plaatsen van raam- of vloerbekleding en behang- en schilderwerken. Ook hebben we een leuk aanbod woonaccessoires, voor die finishing touch aan je interieur te geven.


Persoonlijke kracht


Bij ’t Binnenhuys kennen ze je bij naam en is altijd maar één contactpersoon. Heb je vragen tussendoor of komen er onvoorziene omstandigheden langs? Dan is er altijd directe communicatie en je weet altijd waar je aan toe bent.


Tevreden klanten, die al jarenlang de weg naar de winkel weten te vinden en inmiddels ook hun kinderen weten waar ze moeten aankloppen voor interieur advies.

De warme klantenrelaties zijn een heel belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering. Tevreden klanten, die al jarenlang de weg naar de winkel weten te vinden en inmiddels ook hun kinderen weten waar ze moeten aankloppen voor interieuradvies. Een warm familiebedrijf dat niets dan kwaliteit levert.‘t Binnenhuys is van dinsdag t/m donderdag van 9:00 – 17:00 uur en zaterdag van 10:00 – 16:00 uur. Bekijk https://www.tbinnenhuys.nl voor meer info of loop binnen om het zelf te ervaren.
17 weergaven

Comentarios