top of page
straat-2_edited.png

Korsman Kunstinlijsten – Kunsthandel & LijstenmakerijSinds 2002 staat de lijstenmakerij en Kunsthandel in de Kempenaerstraat als een huis. Al 20 jaar lang beoefent Harvey dit – jammer genoeg – bijna uitgestorven beroep met veel passie en vakmanschap. Je vindt hier alleen hoogwaardig kwaliteit van de beste materialen op het gebied van inlijstwerk. De lijsten zijn uniek en variëren van staaflijsten tot handvergulde lijsten, met meer dan 2000 verschillende soorten. Kortom, voor al je inlijstwerk ben je bij Harvey aan het juiste adres!


“Elk kunstwerkje heeft z’n aandacht nodig”

Het allerleukste werk voor Harvey is het weer tot leven brengen van oude schatten, oftewel restauratie. "De gele wolken weer blauw maken" vindt hij een van de leukste dingen om te doen. Is de lijst of het glas stuk? Of is het kunstwerk zelf beschadigd of vervaagd? Dan maakt Harvey ze weer helemaal tot nieuw.


Klanten om trots op te zijn


Harvey Korsman heeft de vaste klantenkring, van kunstverzamelaars tot opkopers. Het Mauritshuis en Nimeto zijn maar een paar van zijn vaste klanten waarmee hij al jaren trots samenwerkt. Beroemde schilderijen van bijvoorbeeld Vermeer hangen daar netjes en veilig in de lijsten van Harvey. "Dat is heel bijzonder en een eer", vindt hij zelf ook.


Korsman Kunstinlijsten is te vinden op Kempenaerstraat 75 en werkt tegenwoordig alleen op afspraak! Ga naar https://kunstinlijsten.nl/maak-hier-uw-afspraak om een afspraak te maken of mail naar info@kunstinlijsten.nl


22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page