top of page
straat-2_edited.png

La FocacciaMylaine en Umit vormen een dynamisch duo met een gedeelde passie voor Italiaans eten. In 2020 zijn ze de uitdaging aangegaan om op de Kempenaer een traditioneel Italiaans restaurant te beginnen. Wat begon als een avontuur van toeval en geluk, heeft zich ontwikkeld tot een prachtige onderneming, mede dankzij de warme ontvangst van de inwoners van Oegstgeest.

 

De locatie is fantastisch; “een ontzettend gezellig gebied”. De betrokkenheid van de lokale bevolking heeft La Focaccia geholpen om een bijzondere plek te worden waar iedereen zich welkom voelt. Dat is uiteraard niet voor niets, want de Siciliaanse chef Enzo, zijn keuken brigade en het bedieningspersoneel zijn samen het perfecte recept voor een fantastische restaurant ervaring.

 

Het restaurant loopt als een trein en is dan ook recentelijk uitgebreid. Umit is een heel sociaal dier, hij vond het vreselijk om ‘nee’ te moeten verkopen aan zijn gasten. Natuurlijk betekent dit dat het restaurant vaak volgeboekt is, wat op zich positief is. Niettemin streeft hij naar een plekje in het restaurant voor iedereen. Dat heeft geleid tot een nieuwe locatie met maar liefst 92 zitplaatsen! De locatie op de Kempenaerstraat 71 blijft ook open, maar voor afhalen en bezorgen. Gasten worden bij La Focaccia verwend, of het nu gaat om een volledig diner of gewoon een goed glas wijn. Het restaurant is een plek voor iedereen. Sociaal contact staat op nummer een, je voelt je er snel thuis en kan vooral lekker genieten!

 

Goed Italiaans eten en gezelligheid is een must voor Umit. Hij is opgegroeid in een omgeving waar vrienden, familie en een grote pan met eten altijd in overvloed aanwezig waren. De royale porties bij La Focaccia weerspiegelen deze traditie. Chef Enzo staat al meer dan 40 jaar in de Italiaanse keuken, hij blijft trouw aan zijn geloof en authentieke smaken! Maar voor wie het teveel is, is dat geen probleem, je kan je overheerlijke pizza of pasta altijd meenemen. Perfect voor de volgende dag!

 

Het team van La Focaccia is één grote familie. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en werken met veel plezier samen. Ze staan altijd open voor feedback en dagelijkse evaluaties zorgen ervoor dat ze blijven groeien.

 

De nieuwe locatie is al geopend en vanaf 1 februari gaat La Focaccia ook open voor de lunch! Er komt een prachtig terras, dus deze zomer kunnen we ook heerlijk buiten genieten van de Italiaanse specialiteiten. Kom het zelf ervaren en vergeet vooral niet de bruschetta te proberen. Die is fenomenaal!

 21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page