top of page
straat-2_edited.png

Losecaat Makelaars – Groot in Service


Losecaat Makelaars heeft een klein, enthousiast en dynamisch team die je graag bijstaat bij de koop, verkoop, taxatie, advies, huur- en verhuur van een woning, appartement of villa in de omgeving Oegstgeest. Met een grote berg ervaring, een uitgebreid netwerk en uitstekende, lokale marktkennis is Losecaat Makelaars inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de Kempenaerstraat.


“Klein team, groot in service”

Kruidenierswinkel Van der Leede & Losecaat onder 1 dak


Sandor Losecaat van Nouhuys kwam zo’n 30 jaar geleden vanachter de Haagse duinen, in het nostalgische kruidenierspandje van Van Der Leede op de Kempenaerstaat 55 terecht. De vierkante meters werden gedeeld met de twee kruideniersbroers en hun winkelhulp Jan. Zeker 65 jaar waren de broers een begrip in de straat en Sandor heeft er mooie herinneringen aan. Bij binnenkomst prijkt een levensgrote foto van het overvolle, ouderwetse winkeltje op de muur en met winkelhulp Jan hebben ze zelfs nog samengewoond. Ongehuwde Jan vertoefde namelijk in een appartementje onder het pand en hoefde slechts een trap af om thuis te zijn. Later, toen Jan toch wel echt oud begon te worden en hij de trap niet zo soepel meer kon beklimmen “moesten we hem nog weleens uit het trappengat trekken”, zegt hij Sandor lachend.


"Makelaar is een prachtig vak, dat draait om de balans tussen persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid, ervaring en vakkundigheid. Bij ons staat de menselijke kant van het vak voorop.”

De gekke huizenmarkt


Losecaat heeft door de jaren heen veel zien veranderen. In de tijd dat hij zijn eigen huis kocht schommelde de rente tussen de 11% en 17% en pakte je die 11 - dan lachte je voldaan in je vuistje. Dat kun je je vandaag de dag toch niet meer voorstellen? Ook werden biedingen en overeenkomsten over de telefoon geregeld. Mondelinge afspraken waren bindend en overdrachtscontracten werden soms verstuurd en getekend via de fax.Losecaat Makelaars zit op Kempenaerstraat 55 is maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:30 uur geopend. Bekijk https://www.losecaatnvmmakelaar.nl voor meer info of loop gerust binnen voor al uw makelaarsvragen: ze kennen de markt als geen ander en denken graag met je mee!

24 weergaven

Comments