top of page
straat-2_edited.png

Mi Casa InterieursMi Casa Interieurs is al meer dan 20 jaar een begrip in Oegstgeest en omstreken. Het begon als een klein bedrijf in openhaarden en is inmiddels uitgegroeid tot een allround interieur bedrijf met een enorme showroom vol meubels, vloeren, gordijnen, stoffen, verf en natuurlijk… openhaarden! Sinds 2022 hebben Henk en Paul het bedrijf en alle werkzaamheden van A tot Z overgenomen.


Showroom Experience


Het draait hier niet alleen om de verkoop van mooie meubels en accessoires, maar ook om het creëren van een fijne en persoonlijke sfeer in huis. De winkel is dan ook een ware interieurbeleving, waar klanten zich kunnen laten inspireren en adviseren op het gebied van kleur, stijl en indeling. Er zijn vele hoekjes in de showroom gecreëerd waar een stukje “compleet” interieur wordt geshowd. Denk dus aan de vloer, de muurverf, de meubels en de accessoires, zodat je goed kan zien hoe het er in het echt uit ziet.


Persoonlijk maatwerk


Bij Mi Casa Interieurs kunnen klanten rekenen op deskundig advies en begeleiding bij het maken van keuzes voor hun interieur. Of het nu gaat om de aanschaf van nieuwe meubels, het uitzoeken van de juiste vloer of het op maat maken van gordijnen, Henk en Paul denken graag met hun klanten mee en zorgen voor een persoonlijke en professionele aanpak.


Team Mi Casa


De nieuwe eigenaren van Mi Casa Interieurs hebben beide een passie voor interieur en hebben ruime ervaring in de branche. Henk werkte eerder al bij Mi Casa, maar besloot een ander pad in te slaan. Na jaren keerde hij terug naar het vak waar zijn hart ligt en besloot hij samen met Paul het roer over te nemen bij Mi Casa Interieurs. Henk en Paul zorgen niet alleen voor een vakkundige plaatsing van de meubels en gordijnen, maar staan ook na de aankoop klaar voor vragen en advies. Zo ben je echt verzekerd van een tevreden gevoel en een geslaagde aankoop.


Een gordijnen-walhalla


Bij Mi Casa Interieurs hebben ze ook duidelijk een passie voor prachtige stoffen. De collectie wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste trends en thema’s en alles kan op de gewenste maat gemaakt worden. Mi Casa biedt een gratis inmeetservice aan en ze stellen een gedetailleerde offerte voor je op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Daarna verzorgen ze ook de volledige montage van de gordijnen. Echt een A tot Z service dus! De gordijnen worden op maat gemaakt in het vaste atelier van Mi Casa en naast reguliere gordijnen, hebben ze tegenwoordig ook rolgordijnen en houten jaloezieën in huis.


Mi Casa is elke dinsdag t/m zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur geopend en loop vooral even binnen in deze enorm mooie showroom op Kempenaerstraat 89. Ga naar www.micasa-interieurs.nl voor meer info


16 weergaven

Comments