top of page
straat-2_edited.png

Mimouna


Mimouna omschreven in één woord is: Tijdloos. Deze modezaak op de Kempenaer combineert de nieuwste modetrends feilloos met een klassieke ondertoon, zodat je de items nog jarenlang kan dragen. Karakteristiek voor Mimouna is het stylen van een volledige outfit, een weerspiegeling van wie jij bent!


Sinds 2006 is Mimouna een aanwinst voor de Kempenaer. Oegstgeest is de perfecte locatie voor de doelgroep, een modieuze vrouw die haar eigen stijl en identiteit wil uiten met een stralende outfit. Het pand had vanaf het moment dat Mimouna er binnenstapte een hele prettige sfeer. Mimouna is een gevoelsmens en op je gevoel moet je afgaan! De winkel is een feest voor het oog, een grote inspiratiebron voor outfit combinaties. De diverse stoffen, kwalitatieve merken en accessoires zijn als kunstwerken tentoongesteld. Zo ook de prachtige etalage bij de Albert Heijn, deze rijkelijk gestylede mannequins functioneren als een perfect visitekaartje voor de winkel.


“Soms gaan er dagen voorbij dat ik zo in mijn element zit, dan vergeet ik gewoon te eten.”

Mode is voor Mimouna geen werk, hobby of zelfs passie, het is een levensbehoefte. Mimouna ademt stijl, “Soms gaan er dagen voorbij dat ik zo in mijn element zit, dan vergeet ik gewoon te eten.”, als dat geen liefde voor een vak is, wat dan wel? Haar liefde voor mode straalt ze uit naar het hele team. Deze modeliefhebbers gaan met veel plezier, aandacht en vakkennis voor jou aan de slag. Naast gevoel voor stijl ontbreekt het Mimouna ook niet aan kennis. Ze heeft hetzelfde pad als haar vader bewandeld; een opleiding gevolgd in heren maatkleding. Hier heeft ze alle kneepjes van het vak geleerd en haar modegevoel en oog voor detail verder ontwikkeld. Haar ambitie lag echter toch bij het stylen van vrouwen. Zonder enige moeite mixed en matcht ze diverse items tot een totaalplaatje. En plaatjes, dat zijn het!


De persoonlijke benadering van Mimouna is een van de meest opvallende aspecten van de winkel. Mimouna wil haar klanten echt leren kennen, zo krijgt ze een goed beeld van hun stijl en smaak. Het draait niet alleen maar om verkopen, maar om door middel van stijladvies een prettige winkelervaring te creëren voor de klant. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste maat, het mixen en matchen van items, of het geven van stijladvies. Het woord “miskoop” staat dan ook niet in haar woordenboek, ze vindt het vreselijk als kleding niet wordt gedragen. Ze zal daarom ook altijd eerlijk advies geven. De modegoeroe is groot fan van de merken die ze in haar winkel verkoopt, haar ultieme favoriet is DRYKORN. Dit merk is kwalitatief, ontzettend betrouwbaar en daar hebben we hem weer… Tijdloos! Het persoonlijke tintje en de toewijding maakt Mimouna een unieke en gewaardeerde winkel in Oegstgeest.


Als je op zoek bent naar kwaliteitskleding en een buitengewoon persoonlijke winkelervaring, is Mimouna de plek om naartoe te gaan. Bezoek deze bijzondere winkel snel en ontdek de tijdloze elegantie die Mimouna te bieden heeft!


57 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page