top of page
straat-2_edited.png

NewDiet Care | Gezond naar je streefgewicht


Van licht overgewicht, tot obesitas, die paar kilo kwijt raken voor de vakantie of andere dieetvragen: NewDiet Care geeft persoonlijk advies, een passende afslankmethode en persoonlijke begeleiding voor, tijdens én na het traject.

"I am not dieting, I am changing my lifestyle"

Team

Eigenaresse Bernadette helpt met NewDiet Care al 17 jaar klanten op een gezonde manier hun streefgewicht te behalen. Met een gepaste en gezonde methode en de juiste begeleiding maakt ze alle dieetdromen waar. “Ik ben er zo trots op dat zoveel mensen een gezond streefgewicht bereikt hebben en dat ook zo houden” Het is persoonlijk en ieder traject is anders, dat maakt het werk uitdagend en elke dag anders. Met een klein team zorgen ze ervoor dat alle klanten op de juiste manier en resultaat gericht begeleid worden naar de beste versie van hunzelf.


Verschillende afslank-methodes

1. PS. Food & Lifestyle - Een eiwitrijk, koolhydraatarm voedingspatroon afvallen in combinatie met maaltijdvervangers. Met ongeveer 6 eetmomenten per dag is dit dieet makkelijk vol te houden en je hebt keuze uit meer dan 100 verschillende producten, veel kant-en-klaar.


2. Slank & Vitaal – in 8 weken naar een slanker lichaam met veel energie door intensieve begeleiding op het gebied van beweging en voeding en onbeperkt toegang bij Azzurro Welness in Noordwijk.


3. New Figure – Een afslankmethode van gezond eten in combinatie met voedingssupplementen, inclusief een Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat die het afvaltraject ondersteunt. Met de New Figure methode heb je geen hongergevoel en wordt er geen spiermassa aangetast.


4. Dieetadvies op maat – Binnen 3 maanden uw leefstijl proberen om te gooien onder begeleiding van een diëtiste. Er wordt een persoonlijk advies opgesteld op basis van het doel en de huidige eetgewoontes. En goed om te weten: dit traject wordt vergoed vanuit de basisverzekering.


“Ik ben er zo trots op dat zoveel mensen een gezond streefgewicht bereikt hebben en dat ook zo houden”

NewDiet Care is van maandag tot en met zaterdag geopend en ook in de avonduren. Bekijk https://www.newdietcare.nl voor meer informatie of loop binnen om het zelf te ervaren.44 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page