top of page
straat-2_edited.png

Pam KooktPam Kookt begon in 2018 als bescheiden onderneming, maar is snel uitgegroeid tot een vertrouwde naam. Voor lunches, borrels en diners is Pam de ultieme chef. Dagelijks verzorgt ze gezonde en verrukkelijke gerechten voor ieders wensen. Het cateringbedrijf wordt gekenmerkt door haar unieke, verfijnde en flexibele karakter.

 

Pam is begonnen met het maken van maaltijden vanuit huis. Al snel kreeg ze een catering klus aan huis die haar heeft geïnspireerd tot het uitbreiden van haar onderneming. Hetgeen ze het liefste doet is mensen een onvergetelijke ervaring bezorgen: “Bij mensen thuis koken geeft veel energie”. Het samenwerkingsverband met de gasten maakt het werk persoonlijk. Pam werkt dan ook niet met vaste menu’s, ieder persoon is anders, zo zijn er bijvoorbeeld vaak dieetwensen om rekening mee te houden. Daarom stelt ze voor haar gasten menu’s samen die passen bij hun wensen en de seizoenen. Pam gelooft in het co-creëren van culinaire ervaringen met haar klanten. Ze presenteert visuele voorstellen, inclusief foto's en ideeën, en werkt nauw samen met haar klanten gedurende het hele proces.

 

Sinds het afgelopen jaar werkt Pam niet meer vanuit huis, maar is de chef te vinden op de Kempenaerstraat 85! Op deze locatie heeft ze een fantastische keuken en ruimte waar ze lunches en diners verzorgt. Dit biedt diverse mogelijkheden voor private dining. Hier kunnen gasten genieten van de signatuur van Pam, waarbij de nadruk ligt op verfijnde details die het oog strelen en de smaakpapillen prikkelen. Daarnaast deelt ze hier middels kookworkshops haar geheimen met leergierige kookfanaten. De workshops zijn voor jong en oud en ze zijn ontzettend leuk en leerzaam. Zo brengt Pam haar passie voor koken graag over op de nieuwe generatie. Komende zomermaanden zijn de gasten ook van harte welkom om te dineren in de prachtige tuin in Oegstgeest.

 

Wat Pam Kookt echt bijzonder maakt, is haar toewijding aan ambachtelijkheid. Ze bereidt bijna alles zelf en streeft naar perfectie tot in detail in ieder gerecht. Momenteel is haar favoriet: Ceviche, die ze zelfs vegan bereidt. Koken op de Big Green Egg is een van haar favoriete bereidingswijze, om haar gerechten een unieke smaak te geven. Wijn spijs combinaties mogen volgens Pam ook niet ontbreken. Ze benadrukt het belang van een secuur proces binnen deze samenstelling. Smaaksensaties kunnen heel veel teweegbrengen wanneer deze juist gecombineerd worden.

 

Pam is de drijvende kracht achter Pam Kookt, maar af en toe wordt zij ondersteund door een team van oproepkrachten die haar helpen om haar culinaire visie tot leven te brengen. Dat stelt haar in staat om consistent hoogwaardige en op maat gemaakte menu’s aan haar gasten te bieden.

Een toekomstplan is om terugkerende aanschuifdiners te organiseren! Dit op basis van de jaargetijden en met heerlijke wijn spijs combinaties. Ze zou het liefst een gevoel van samenhorigheid willen creëren. Want eten verbindt! Bijvoorbeeld met maandelijkse diners voor ouderen. Pam zit bordenvol inspiratie en plannen.

 

Voor degenen die geen diner gepland hebben, zijn er op elke dinsdag maaltijden beschikbaar om af te halen tussen 17:00 en 18:00. Het menu wordt wekelijks via haar social media gedeeld. Bestellingen kunnen t/m maandag worden doorgegeven.

 

Kortom, bij Pam Kookt, krijgt jouw gelegenheid, klein of groot, de aandacht die deze verdient. Een culinaire ervaring waar verfijnde smaaksensaties en jouw inbreng centraal staan.
 

342 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page