top of page
straat-2_edited.png

Patisserie JacobsOm je vingers bij af te likken- Patisserie Jacobs is in regio leiden echt een begrip. Dat is niet vreemd met de rijke geschiedenis aan vakmanschap en passie voor smaaksensaties. Met een breed assortiment aan taartjes, gebakjes, zelfgemaakte chocolade en hartige lekkernijen creëert Patisserie Jacobs unieke smaakcombinaties die je smaakpapillen een feestje doen vieren.


Jacobs maakt al sinds 1966 overheerlijke delicatessen, een aantal jaar geleden heeft fijnproever Marco Kruit het stokje van de familie overgenomen. Marco heeft al jaren ervaring in de patisserie branche, hij is volgens zijn werkneemster Lianne van der Drift dan ook een ware fijnproever. Inmiddels is het nu zes jaar geleden dat hij het roer heeft overgenomen. Hij behoudt de kwaliteit van de verscheidene generaties Jacobs maar geeft er samen met zijn team een eigen twist aan.


Lianne (44) werkt al sinds ze 21 is samen met Marco, het team op de Kempenaer is dan ook erg hecht. Het team bestaat uit drie vaste personeelsleden en op zaterdag wat extra hulpkrachten. Iedereen kan het met elkaar vinden, ze delen een passie voor het vakmanschap en de ambachtelijke producten. Het is volgens Lianne en Paula dan ook niet lastig om achter de producten te staan. De vraag wat zij het lekkerst vinden hoef je hen absoluut niet te stellen, dat is namelijk: Alles! Het geheim van deze succesformule is het gebruik van de juiste grondstoffen. Daarnaast zien de gebakjes en delicatessen er ook nog eens ‘picture perfect’ uit. Ideaal voor verjaardagen, feestgelegenheden of gewoon lekker zomaar omdat je het verdient.


Ieder seizoen is anders en bij ieder seizoen horen andere smaken, daarom neemt Jacobs je gedurende het jaar mee op een smaakvolle reis waar de lekkernijen meedeinen op de golven van de seizoenen. Alles wordt vers gemaakt in de patisserie, zelfs hun chocolade wordt met liefde ambachtelijk bereid. Naast de winkels kan je ook terecht op de webshop voor jouw bestellingen. De producten zijn net iets duurder maar dan heb je ook wat. Zoals Lianne en Paula zeggen; “Een droge hap is zonde van de calorieën, als je snoept doe het dan goed”. Je betaalt bij Jacobs absoluut voor kwaliteit en ambachtelijke smaaksensaties.


“Een droge hap is zonde van de calorieën, als je snoept doe het dan goed”

Kom langs in de winkel en laat je verleiden door de geuren en smaken van Jacobs’ creaties, proef het zelf en geniet van een overheerlijke smaakbeleving. Als we het lieftallige personeel mogen geloven zijn de kunstwerken van gebakjes net zo lekker als dat ze er uit zien dus een verkeerde keuze maken is onmogelijk!

39 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page