top of page
straat-2_edited.png

Proper makelaardijHet dynamische team achter Proper Makelaardij gaat met veel passie, kennis en ervaring voor jou aan de slag! Of het nu gaat om het realiseren van de aankoop van een droomwoning of het succesvol verkopen van jouw huis, ze staan voor je klaar. Met een bijna 100-jarig bestaan heeft Proper een rijke geschiedenis, het kan dan ook niet anders dan dat deze makelaardij uit Oegstgeest, een belletje doet rinkelen.


Proper bestaat al sinds de tijd dat je een huis voor 10.000 gulden kocht, dat kunnen we ons nu toch niet meer voorstellen? Er is uiteraard een hele hoop veranderd gedurende deze eeuw. De familie Proper heeft een indrukwekkend bedrijf opgebouwd, inmiddels is Wim Kronenburg alweer 15 jaar met trots de directeur van dit erfgoed. Ondanks de verandering van eigenaar en het feit dat het bedrijf niet meer wordt gerund door de familie Proper, is het familiegevoel hetzelfde gebleven. Wim en zijn vrouw Mariska werken samen met Dennis, die inmiddels onderdeel is van het meubilair. Hun hechte samenwerking is geworteld in jeugdvriendschap en is van grote waarde. Naast de frontoffice, wordt de binnendienst gedaan door de NVM-backoffice en ondersteuning, een team van ervaren medewerkers. In een branche die continu in beweging is, zijn ze een geoliede machine die altijd aan staat. Het team is op z’n zachtst gezegd goed op elkaar ingespeeld, een succesformule in een veeleisende sector. En laten we de twee harige viervoeters niet vergeten, zij versterken het team, zijn verantwoordelijk voor de buitendienst, en voorzien iedereen van heel veel liefde.


De huizenmarkt is heel breed, de visie van Proper gelukkig ook. Het team heeft al jarenlang ervaring en blijft altijd up to date wat betreft de nieuwe ontwikkelingen in de markt, zoals bijvoorbeeld duurzaamheid. Aan marktkennis is er dus geen gebrek, én nog belangrijker, aan mensenkennis ook niet. Een huis kopen of verkopen is een heel persoonlijke en soms levensveranderende beslissing. Proper begrijpt de impact die deze gebeurtenis maakt op individuen en gezinnen. Je gaat aan een nieuw hoofdstuk beginnen, of een volledig ander boek schrijven. Daarom draait het makelaarsvak voor Proper niet alleen om vastgoedtransacties. Je gaat een nieuw avontuur aan, een thuis creëren. Proper wil graag de begeleidende factor zijn in dit proces, zodat er weloverwogen beslissingen genomen worden die passen bij jouw unieke woonwensen. Je bent bij Proper in goede handen, zij kijken verder dan het aantal vierkante meters en het prijskaartje dat daaraan hangt; ze willen bijdragen aan nieuwe levensverhalen.


Hun motto: Geen dag is hetzelfde, want geen mens is hetzelfde en dat maakt dat iedere aanpak anders is. Wat wel voor iedere aanpak geldt, is dat Proper zoveel mogelijk wil ontzorgen, of je nu voor het eerst een huis gaat kopen of dat al tig keer hebt gedaan, je kan ervan op aan dat Proper met tijd en aandacht jouw traject zal begeleiden.


Ben jij toe aan een nieuwe stap? Of ben je benieuwd naar het aanbod of het team? Kom gerust langs op de Terweegweg 7!
33 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page