top of page
straat-2_edited.png

Red Carpet EvenementZaterdag 24 september is het weer zo ver: Red Carpet in De Kempenaer! Op deze gezellige dag presenteren de winkeliers hun nieuwste producten op het gebied van fashion, interieur, etenswaren en nog veel meer. Een perfecte gelegenheid om al het moois voor het nieuwe seizoen te komen bewonderen. Naast de presentatie, zijn er hapjes en drankjes te krijgen, wordt er de hele dag gezellige muziek gedraaid en is er een podium met een DJ. Ook óp de catwalk worden onze modellen begeleid door livemuziek van een saxofonist. Iedereen is van harte uitgenodigd. Kom je ook gezellig langs? Meld je dan aan voor ons evenement!


Wanneer?


Zaterdag 24 september 2022


Hoe laat?


Tussen 12:00 tot 17:00 uur ligt de rode loper uit en om 12:00 uur, 13:00 uur, 14:00 uur en 15:00 uur laten de winkeliers zien wat ze in petto hebben voor het nieuwe seizoen! Kom je ook gezellig langs? Iedereen is van harte uitgenodigd!


Waar?


De Red Carpet is niet te missen, hij ligt namelijk door de hele Kempenaerstraat! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een plekje met goed zicht.28 weergaven

Commentaires