top of page
straat-2_edited.png

Schulte Herenmode


Schulte Herenmode is een Nederlands herenmodeparadijs dat mannen van alle leeftijden aantrekt. Schulte voorziet mannen in Nederland al sinds 1930 van modieuze en goed passende kleding voor zowel zakelijke als informele gelegenheden. Op de Kempenaer biedt Schulte een breed scala aan herenkleding, waaronder: overhemden, broeken, jassen, en accessoires. De collectie bevat gedurende het hele jaar klassieke items maar ook een sportieve lijn. Schulte staat bekend om de focus op kwaliteit, stijl en service!


Het personeel is de drijvende motor achter de vestiging op de Kempenaer, het team staat met drie man sterk waarvan er één al 27 jaar in dienst is bij Schulte. De drie gepassioneerde vakmannen zetten hun kennis en ervaring in om een zo prettig mogelijke winkelervaring te creëren voor jou. Het geheim achter het succes van Schulte is het begrijpen van de klant! Voor hen is verkopen geen standaard praatje, verkopen is communiceren. De diverse doelgroep die Schulte aantrekt maakt het stellen van vragen des te belangrijker, ieder mens is anders en behoeft een andere aanpak en stijl. Over het algemeen zijn de klanten in de winkel vanaf 35 jaar oud. Wat wil de klant? Waar is hij naar op zoek? Wat past bij hem? Alleen zo kan je een outfit samenstellen waar de klant zichzelf in herkent.


Naast het vakmanschap zijn de diverse merken en stoffen uiteraard van groot belang. Schulte houdt van gerenommeerde merken. Ieder seizoen is anders, qua stof, kleur en patronen, maar de kwaliteit wordt gedurende het hele jaar in een rechte lijn doorgetrokken. Schulte is daarom een winkel voor iedereen, de modetrends worden gevolgd en ingekocht, maar de klassieke items zullen nooit ontbreken. Daarom heeft Schulte een grote kring aan vaste klanten. Hun drijfveer is het tevredenstellen van klanten;


“Wanneer een klant een glimlacht, me een hand geeft en zegt ‘tot de volgende keer’ dan is de missie geslaagd”.

Schulte staat open voor fris, jong, nieuw talent. Bij Schulte kan je veel leren over mode en maatwerk. Iedere dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Dat maakt werken bij Schulte ook zo ontzettend leuk, mensen maken het vak divers en iedere dag leerzaam!


Ontdek de kwaliteit, stijl en service zoals alleen Schulte die kan bieden. Of je nu een mode liefhebber of een praktische shopper bent, kom langs in de winkel en ervaar het zelf!
26 weergaven

Comentarios