top of page
straat-2_edited.png

Slingers - Sieraden & WoonaccessoiresJe wordt hier meteen ingepakt door de mooiste kleuren en een georganiseerde chaos van heel veel sieraden, servies en te gekke interieuritems. Geen stukje muur is nog wit en de kans van slagen groot. Slingers heeft sinds een paar maanden haar entree gemaakt in De Kempenaer en daar zijn we maar wat blij mee. Een heerlijke cadeauwinkel waar je ongegeneerd versierd mag worden!


Een feestje uit Wassenaar in de Kempenaer


Overgevlogen vanuit Wassenaar, om de Kempenaerstraat te versieren met o.a. de mooiste sieraden, woonaccessoires, shawls en tassen. Na 20 jaar succes aan zee werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en waar zou zo’n mooie winkel beter passen dan in de Kempenaer?! Bij Slingers wordt gewerkt met een klein team van 5 werknemers, verdeeld over 2 filialen. “Het is veel werken, maar het maakt me nog steeds elke dag zo gelukkig.”


Het is veel werken, maar het maakt me nog steeds elke dag zo gelukkig.”

Een cadeauwinkel waar iedereen kan slagen


Of je nu jong of oud bent, op safe speelt of risico’s durft te nemen: bij Slingers kan echt iedereen slagen. Je vindt hier in de winkel de mooiste sieraden in alle soorten, maten maar ook voor verschillende prijzen. Wanneer de middelbare scholen sluiten, zie je de jonge meiden een nieuw setje betaalbare oorbellen scoren maar ook de meer exclusieve merken staan hier in de schappen. Of je nu oorbellen zoekt voor €15 euro of €115; slagen doe je sowieso!


Naast sieraden, is het kleurrijke servies van Mateus en Van Verre ook een schoon goed hier. Klanten laten zelfs “cadeaulijsten” achter in de winkel voor een bruiloft, verjaardag of ander feest. En de unieke, handgemaakte lampen van Studio Lemonada doen je ook direct twijfelen aan al het licht wat je al in huis hebt staan. Maar ook bestek van Murano en Sabre, vrolijk gekleurd glaswerk en de mooiste kussens van o.a. ML Fabrics.


Slingers versiert iedereen


Naast dat je voor jezelf meteen echt van alles wilt kopen, is het ook een geweldige cadeauwinkel. Komt dat even mooi uit, met de feestdagen voor de deur!


Slingers is op maandag van 13:00 - 17:30 geopend, dinsdag t/m vrijdag vanaf 13:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 – 17:00. Bekijk https://www.slingerssieraden.nl voor meer info of loop binnen om het zelf te zien!
73 weergaven