top of page
straat-2_edited.png

Tandartspraktijk De Kempenaer
Persoonlijke zorg en informele sfeer gaan hand in hand bij Tandartspraktijk De Kempenaer. Uw gebit is uw visitekaartje en die verdient de beste zorg, dat is exact wat de praktijk biedt! Onder leiding van Stéphanie Schreinemachers heeft de praktijk in 2020 haar deuren geopend op de Kempenaer.

 

De filosofie van de praktijk omvat veel meer dan goede mondzorg. Met een team van ongeveer 20 toegewijde collega’s en professionals creëert de praktijk een omgeving waar patiënten zich thuis voelen. De praktijk wordt gekenmerkt door haar warme ontvangst en toegankelijkheid. Dat begint al bij binnenkomst, de deur staat altijd open, ook voor mensen die nog geen patiënt zijn of geen afspraak hebben. De praktijk ademt flexibiliteit. Daarnaast is de wachtruimte een uitnodigende plek, deze biedt een warm welkom met de mogelijkheid om te genieten van een kopje koffie of thee. De laagdrempeligheid is voelbaar voor zowel patiënten als collega’s. Iedereen is welkom, en er is naast de professionele ondersteuning, ook ruimte voor sociaal contact. Dat weerspiegelt de fijne en open sfeer in de praktijk.

 

Voor het team is het glas altijd halfvol, denken in oplossingen en mogelijkheden is voor hen vanzelfsprekend. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben regelmatig onderling overleg. Het enthousiasme stralen ze uit naar de patiënten, die dan ook graag terugkomen. Het team begrijpt het belang van persoonlijke aandacht en werkt hard om eventuele zorgen weg te nemen. U krijgt niet alleen goede zorg voor uw gebit, maar ook een vertrouwd gezicht. U heeft altijd dezelfde behandelaar, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Het motto van de praktijk luidt dan ook “Gezien worden”. We leven in een drukke samenleving, maar in de praktijk is er tijd voor u en uw verhaal. De professionals willen het beste voor iedere patiënt en benadrukken ook het belang van een bezoek aan de mondhygiënist. Deze vorm van zorg is preventief en mede de basis voor een fris en schoon gebit! Daarnaast hebben we contact met diverse andere specialisten en verwijzen we, indien nodig, naar hen door, zoals fysiotherapie op kaakgebied, kaakchirurgie, endodontoloog (wortelkananaal behandeling), orthodontist, kindertandarts en logopedist. In de praktijk zelf heeft tandarts Vrieling zich gespecialiseerd in implanteren.

 

Wat de praktijk nog toegankelijker maakt, is de beschikbaarheid op zaterdag en op woensdagavond. Hiermee biedt Tandartspraktijk De Kempenaer flexibiliteit voor degenen met een drukke agenda. Kortom, Tandartspraktijk De Kempenaer is niet zomaar een tandartspraktijk. Het is een plek waar zorg verder gaat dan alleen het gebit; het is een thuis voor een gezonde glimlach en uw welzijn.


Fotografie: Petra Bosman
22 weergaven

Comments