top of page
straat-2_edited.png

Tetteroo Haarmode – Dames, Heren en KinderkappersAl 53 jaar lang is Tetteroo Haarmode een begrip in winkelgebied De Kempenaer. Tetteroo Haarmode biedt knip- en kleurbehandelingen voor dames, heren en kinderen. Of je nu bijgeknipt moet worden of voor een hele metamorfose gaat, bij Tetteroo Haarmode ben je aan het juiste adres.


Team Tetteroo


Het team van acht ervaren medewerkers bij Tetteroo staat garant voor kwaliteit. Iedereen heeft jarenlange ervaring en blijft zich continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Zo zijn alle werknemers topstijlisten met vakdiploma’s en is iedereen gespecialiseerd in kleuren. Met stagiaires werken ze bij Tetteroo niet. Dennis gelooft alleen in de duurzaamheid van kwaliteit.


3 generaties Tetteroo


Tetteroo Haarmode werd opgericht door opa en oma Tetteroo en werd later overgenomen door hun zoon en schoondochter. Nu, meer dan een halve eeuw later, wordt de kapsalon gerund door de derde generatie Tetteroo: Dennis Tetteroo. Een vrolijke “Frans” die nog steeds iedere dag geniet van zijn mooie zaak en de trouwe klantenkring.


Allround Kapsalon


Tetteroo Haarmode is een kapsalon waar persoonlijke aandacht, goede service en deskundigheid centraal staan. Met 53 jaar ervaring en een derde generatie Tetteroo aan het roer, ben je verzekerd van een professionele behandeling in een ontspannen sfeer. De kapsalon werkt zo veel mogelijk op afspraak. Maar mocht je zonder afspraak binnenlopen, kan er altijd even gekeken worden naar een plekje.


Tetteroo Haarmode is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur. Ga naar voor meer informatie https://www.tetteroohaarmode.nl/

151 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page