top of page
straat-2_edited.png

The Frog Fashion
The Frog Fashion staat voor kwaliteit, mooie materialen en een groot assortiment modieuze merken zoals Cambio, Marc Aurel, Cavallaro, Bellamy Gallery, Falke, d’Etoiles Casiopé en Moscow. Met persoonlijke aandacht en goed advies weet de vaste klantenkring van The Frog hen al bijna 40 jaar te vinden.


40 jaar The Frog Fashion


In de studententijd van Lucia, ontstond het idee van The Frog. Toen waren de kikkers in Nederland in opspraak vanwege uitsterven en de sweater-trend waren bedrukte truien met kleine cartoons van – je raadt het al – kikkers. De werknaam werd enigszins grappend “The Frog” - en dan kan ik het later altijd nog veranderen, dacht Lucia. Na 28 jaar een winkel in Leiden te hebben gehad en 12 jaar geleden naar de Kempenaer te zijn verhuisd, wordt de werknaam nog steeds gebruikt en met succes. De medestudenten die haar toen kwamen bezoeken, zijn inmiddels oma’s en nog steeds vaste klanten van The Frog Fashion.


Tijden veranderen in de Kempenaer


Waar vroeger de koopavond en koopzondag altijd gekkenhuis waren en op zaterdag de rijen steevast voor de paskamers stonden, is dat door het “24 uurs-leven” totaal veranderd. Zaterdag kan tegenwoordig zelfs een van de rustigste dagen van de week zijn. Dus dacht je net als ons liever de “drukke” zaterdagen te vermijden: die tijd is voorbij!


Ingang via parkeerplaats Albert Heijn


Het pand van Lucia is smal en loopt helemaal door tot aan de parkeerplaats achter de Albert Heijn. Dat een kleding etalage met zicht op het parkeerterrein nog best wel eens interessant kon zijn voor klandizie, had Lucia 12 jaar geleden goed ingeschat. De etalage lonkt wel degelijk het parkerende publiek en klanten kunnen makkelijk via de achterkant in- en uitlopen.


Contact


The Frog Fashion zit op Kempenaerstraat 30 en is op maandag van 12:00 – 18:00 uur geopend, dinsdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag tot 17:30 uur. Bekijk www.thefrogfashion.nl voor meer info en de webshop of loop gezellig binnen in deze prachtige damesmode zaak.

25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page