top of page
straat-2_edited.png

Van der Zalm VerswinkelAls je denkt aan hoogwaardige kwaliteit en ambachtelijkheden, dan denk je aan Van der Zalm, dé complete verswinkel in Oegstgeest! Al meer dan een eeuw is Van der Zalm een begrip in de regio.

 

Het is een echt familiebedrijf waarvan Coen van der Zalm nu de trotse eigenaar is. Coen vertegenwoordigd inmiddels de vierde generatie van de familie. Ruim honderd jaar geleden is zijn overgrootvader (ook Coen van der Zalm) met heel veel liefde voor het vak een bescheiden winkel begonnen. Wat zal hij trots zijn geweest, want in vier generaties en diverse overdrachten van vader op zoon is het familiebedrijf uitgegroeid tot een groot succes.

 

De vestiging op De Kempenaer is het hart van de organisatie in Oegstgeest. Het is namelijk ook het productiehuis voor de andere vestiging in Oegstgeest. Het assortiment varieert van een breed scala vleessoorten, ambachtelijk bereide vleeswaren tot vegetarische salades, huisgemaakte soepen en zeer smaakvolle bijgerechten. Bijna alles wordt huisgemaakt, van de rookworst tot de maaltijden. Klanten komen daarom ook terug voor de kwalitatieve producten, diversiteit en de professionele adviezen die de verswinkel biedt.

 

Daarnaast is duurzaamheid bij Van der Zalm een integraal onderdeel van het bedrijf. Circulair werken en samenwerkingen met lokale leverancier staat hoog in het vaandel.

Het Van der Zalm team is als een hechte familie, met bekwame medewerkers die zich dagelijks inzetten voor de beste service en producten. Sommigen medewerkers hebben al meer dan een kwart eeuw ervaring binnen het bedrijf, wat de continuïteit en expertise waarborgt. Samen dragen ze bij aan het succes en de warme sfeer van de winkel. Zo vindt het team het mooiste wat er is om klanten van goed advies te voorzien!

 

Wat brengt de toekomst voor Van der Zalm? Naast het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen en het behouden van de unieke sfeer, kijken ze altijd vooruit naar nieuwe ontwikkelingen en manieren om hun klanten te blijven verrassen. Van der Zalm blijft de ideale combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne service in Oegstgeest!

 

Bij Van der Zalm hebben ze alles wat je nodig hebt voor je ontbijt, lunch, borrel en diner. Dus bent u op zoek naar kant-en-klare maaltijden, lekkere en originele borrelhapjes, een compleet verzorgd buffet of een uitgebreid diner thuis, bij Van der Zalm is alles mogelijk!

 12 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page