top of page
straat-2_edited.png

Van Lennep Kliniek


Een frisse uitstraling creëren en het accentueren van de natuurlijke kenmerken van het gezicht, dat is het doel van Van Lennep Kliniek. Het getalenteerde team van experts bestaat uit cosmetisch artsen KNMG en BIG-geregistreerde huidtherapeuten. Ze staan van maandag tot en met vrijdag klaar om jou in de kliniek te ontvangen voor advies en behandelingen op maat. Of het nu gaat om botox, fillers, het verwijderen van plekjes, chemische peelings, microneedling, of IPL laser(ontharing). In onze aanpak staan jouw wens, onze hoge kwaliteit en een natuurlijke effectieve uitkomst centraal.


“Mijn doel is om iemand er natuurlijk uit te laten zien”

Bij Van Lennep Kliniek zijn de behandelingen aangepast aan de continue evoluerende cosmetische wereld. Dat betekent dat we de nieuwste technieken toepassen en werken met hoogwaardige apparatuur en betrouwbare merken. Bij het consult kijken de specialisten naar het individu, iedereen is uniek en dat vereist de juiste aandacht. Het team voert dan ook alleen maar behandelingen uit waar zij zelf achter staan. Markwin Statius Muller, cosmetisch arts KNMG en chirurg zegt; “mijn doel is om iemand er natuurlijk uit te laten zien”. Hij is altijd eerlijk en zal behandelingen die niet passend of onnatuurlijk zijn afraden. Het is voor de specialisten van groot belang dat zij kijken naar de mimiek van het gezicht, dit is bepalend voor het advies en eventuele behandelplan. Met het complete aanbod van spierontspanners (botox), oppervlakkige huidverbetering (skinboosters), of de meer liftende hyaluronzuur fillers en collageenboosters bieden we de klanten anti-aging en rimpelbehandelingen die passen bij elke leeftijd.


Ook voor advies met betrekking tot huidverbetering ben je bij ons aan het juiste adres. De huidtherapeuten zijn gepassioneerd over hun vak en geven met alle plezier en kundigheid advies op basis van jouw huid en behoeften. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, geslacht of huidtype. Het bereiken van een stralende en gezonde huid is voor iedereen binnen handbereik. Of je nu last hebt van acne, pigment, roodheid, lijntjes in je gezicht, of huidoneffenheden. Onze ervaren huidtherapeuten bieden diverse behandelingen aan zoals lasertherapie, microneedling en chemische peelings. Welke behandeling je ook kiest, het streven is altijd de beste resultaten te behalen en jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren.


Als het gaat om professionele skincare werkt de kliniek uitsluitend met gerenommeerde merken, waaronder het exclusieve Elementré. Een merk dat hele actieve en effectieve ingrediënten bevat, met daarnaast een scherpe prijs. Als ZO Skin Health Premium Store bieden we ook deze complete lijn aan.


De klinieken, waarvan er twee gevestigd zijn in Den Haag, zijn 12 jaar geleden opgericht door Ludy Holst, cosmetisch arts KNMG en zijn nu onderdeel van de Cosmetique Totale Groep. Voorheen zat de kliniek in een pand op de eerste etage op de Kempenaer en sinds 2021 zijn ze verhuist naar de veel ruimere beneden locatie aan de Kempenaerstraat 28.


Kwaliteit, resultaat en de persoonlijke benadering staan op nummer één bij Van Lennep Kliniek. Ben je op zoek naar effectieve cosmetische zorg? Boek vandaag nog (online) jouw afspraak of loop gerust even binnen!

28 weergaven