top of page
straat-2_edited.png

Welter Chocola | Koffie, Thee & Chocolade


Een prachtige zaak met bonbons als kleine kunstwerkjes en ambachtelijke zakken koffie en thee overal waar je kijkt. Het is een ware lust voor het oog en ook de smaken laten niets aan de verbeelding over. Het is onmogelijk om hier weg te lopen zonder iets lekkers. Van Wassenaar tot Friesland; de klanten weten hun weg naar Welter te vinden.

“Eerlijk gemaakt, heerlijk van smaak”

Team

Karen en Paul springen zo’n 5 jaar geleden in het diepe om hun lang gekoesterde droom na te jagen: een ambachtelijke zaak met kwalitatief goede koffie, de lekkerste verse thee en heerlijke chocolade uit het hogere segment.


Direct Trade Koffie en thee

Elke soort koffie in de zaak is persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, smaak en duurzaamheid. Van fruitige koffiebonen uit Rwanda tot de rijke Supremo bonen uit Colombia: er is voor ieder wat wils. Direct Trade houdt in dat er direct gehandeld wordt met de koffieboer. Door rechtstreeks met koffieboeren te handelen, weet je zeker dat al je geld goed terecht komt en dat de telers een eerlijke prijs ontvangen voor hun koffiebonen. Door koffie te drinken die door directe koffiehandel in jouw kopje terecht is gekomen, maak ook jij de wereld een stukje mooier.


"Elke soort koffie in de zaak is persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, smaak en duurzaamheid. Van fruitige koffiebonen uit Rwanda tot de rijke Supremo bonen uit Colombia: er is voor ieder wat wils."

Kom je een bakkie doen?

Tussen het winkelen door of een zakelijke bespreking: je bent bij Welter altijd welkom voor een kop verse koffie of thee aan een van de gezellige tafeltjes in de zaak. En heb je advies nodig of zoek je een origineel en heerlijk chocolade cadeau? Karen voorziet je graag van advies.

Welter Koffie, Thee en Chocolade zit op Kempenaerstraat 26 is van maandag van 13:00 – 18:00 uur geopend, dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00 uur. Bekijk https://welteroegstgeest.nl/ voor meer info of loop binnen om het zelf te ervaren.22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page