top of page
straat-2_edited.png

Wijnhandel ‘t Wijnhuis


‘T Wijnhuis is een kersverse wijnhandel-slijterij in de Kempenaerstraat voor kwaliteitswijnen, gedistilleerd en relatiegeschenken. Je vindt er een groot assortiment wijnen en dranken vanuit de hele wereld, maar ook voor wijnadvies of trainingen voor personeel, kun je bij ‘t Wijnhuis terecht.


“Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”

Sinds november 2021 resideert Chateau Nederland in ‘t Wijnhuis op de Kempenaerstraat. Chateau Nederland importeert wijnen vanuit de hele wereld en met trots ook rechtstreeks van de boer. Ze zijn een directe schakel tussen de wijnboer en de restaurateur. Grote namen zoals Domaine De Cibadiès uit de Languedoc, Fossadragone in Suave en Valpolicella, Weingut Karl Erbes aan de Moezel, Champagne van Autréau en Bersano uit Piëmonte worden direct van de boer gekocht. Het Wijnhuis staat op een fundering van 35 jaar ervaring in de wijnwereld, horeca en ondernemerschap.


Kempenaerstraat 39 verkoopt meer dan 100 jaar drank


Vanaf 1923 begon de familie Elshof op nummer 39 een winkel in wijnen en sterke dranken. De flessen gaan hier al een eeuw als broodjes over de toonbank en generaties Oegstgeestenaren weten niet beter dat ze hier hun natte neus kunnen halen.


“De flessen gaan hier al een eeuw als broodjes over de toonbank en generaties Oegstgeestenaren weten niet beter dat ze op dit adres hun natte neus kunnen halen.”

Persoonlijk advies & hoge service


Ga je thuis lekker uitgebreid koken en heb je hulp nodig bij het samenstellen van een wijnarrangement of zoek je een speciaal en uniek relatiegeschenk op maat? Dan helpen ze je bij ‘t Wijnhuis graag op weg. Of je nu iets simpels of juist exclusief zoekt: de drempel is hier laag en de service en kwaliteit hoog.


Ondersteuning voor (horeca) bedrijven


Het wijnhuis deelt graag hun passie en kennis over wijnen, zodat zoveel mogelijk mensen meer genieten van het prachtige product wijn. Ook voor horeca kunnen ze een helpende hand bieden bij het adviseren of samenstellen van de wijnkaart, maar ook proeverijen en trainingen voor het personeel.


“Samen mensen meer laten genieten van het prachtige product wijn”

‘t Wijnhuis zit op Kempenaerstraat nummer 39 en is van dinsdag t/m vrijdag van 10:30 uur tot 18:00 uur geopend en zaterdag van 9:30 uur tot 17:00 uur. Bekijk voor meer info https://www.chateaunederland.nl of loop binnen om het zelf te ervaren.

36 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page