top of page
straat-2_edited.png

Drogisterij EtosWerken bij de Etos is volgens de werknemers iedere dag weer een feestje! Het is zo leuk dat er altijd wel iets verrassends gebeurt. Of het nu gaat om het weer, de drukte in de winkel of de klanten die binnenkomen, het houdt ons allemaal scherp en alert. En het is heerlijk dat onze straat nog steeds voornamelijk bestaat uit particuliere ondernemers. Zo blijft winkelgebied De Kempenaer lekker eigenzinnig en anders dan andere winkelstraten.


Team van Etos


Het team van Etos Schouten bestaat uit vier vaste medewerksters die allemaal al geruime tijd werkzaam zijn bij de winkel (tussen de 12 en 32 jaar!). Naast de vaste medewerksters bestaat het team uit een aantal vaste aanvul- en zaterdaghulpen en worden ze vaak geholpen door oproepkrachten die rouleren tussen de vier winkels. De medewerksters worden ieder jaar bijgeschoold en volgen daarnaast regelmatig cursussen om up-to-date te blijven van alle producten in de winkel.


De drukste dagen van het jaar


De decembermaand, Moeder- en Vaderdag en de aanloop naar de zomervakantie zijn de momenten waarop het hier echt gezellig druk wordt. Want bij Etos Schouten vind je de allerleukste cadeautjes en alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. De gezondheidsproducten en vitamines van het mooie merk Solgar zijn hier erg populair. Maar ook de wekelijkse aanbiedingen vliegen de deur uit, net als de gezichtsverzorging, make-up, kindercadeaus en seizoenartikelen zoals zonnebrillen, petjes en sokken. Echt, bij Etos Schouten vind je altijd wat je zoekt!


Trip down Etos memory lane


Etos Schouten behoort tot de familie Schouten. De familie bezit twee Etos winkels in Leiderdorp, één in Rijnsburg en onze winkel in de Kempenaerstraat, waar Jan Schouten de leiding heeft achter de schermen en soms ook in de winkel. De broer van Jan, genaamd Rob, is verantwoordelijk voor de vier Beauty-X parfumerieën in Oegstgeest en Leiderdorp. Winkelmanager Miriam heeft maar liefst 25 jaar ervaring bij Schouten en is sinds 1 januari 2022 de huidige winkelmanager van deze Etos.


Etos Schouten is geopend van maandag t/m zaterdag tot 18:00 geopend en zaterdag van 9:00 tot 17:00. Ga naar www.etos.nl voor meer info of loop binnen op de Kempenaerstraat 10.
51 weergaven